Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Τα γυρνάνε όλα φοβούμενοι την καταδίκη!!! Όχι στις μάσκες και στο κλείσιμο των σχολείων λέει τώρα η γεροντοκόρη Κεραμέως που πήγαν να την πετάξουν έξω από το σπίτι γιατί δεν πλήρωνε τα κοινόχρηστα

Τα γυρνάνε όλα φοβούμενοι την καταδίκη!!! Όχι στις μάσκες και στο κλείσιμο των σχολείων λέει τώρα η γεροντοκόρη Κεραμέως που πήγαν να την πετάξουν έξω από το σπίτι γιατί δεν πλήρωνε τα κοινόχρηστα, τόνισε κατηγορηματικά ότι... δεν έχει δεχθεί καμία εισήγηση από την επιτροπή των ειδικών ούτε για κλείσιμο των σχολείων λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού και των ιώσεων, ούτε για υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Όπως είπε η Κεραμέως, το υπουργείο Παιδείας, από την πρώτη στιγμή έχει απευθύνει σύσταση στους γονείς να μη στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο όταν έχουν κάποια «ύποπτα» συμπτώματα και μάλιστα έχει ληφθεί πρόνοια και για τις απουσίες, καθώς από τον Νοέμβριο έως και τον Μάρτιο δεν θα προσμετρώντας μέχρι και απουσίες 5 ημερών με την ανάλογη βεβαίωση από γιατρό.

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΛΕΣ ?

    ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌ
    ΑΥΤΟΊ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΆΝΟΜΟΙ
    ΕΊΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

    ΌΧΙ ! ΕΣΎ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΈΕΙΣ
    ΟΞΥΓΌΝΟ ΚΑΙ ΌΧΙ ΔΙΟΞΕΊΔΙΟ
    ΌΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΝΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΈΣ ΠΡΆΞΕΙΣ, ΠΆΕΙ ! ΤΈΛΟΣ !
    ΚΑΜΊΑ ΠΡΆΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΎ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΥΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΤΟΧΕΙ ΠΕΙ Η ΚΥΡΊΑ ΘΆΝΟΥ.

    ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΣΑΣ ΈΦΤΑΣΕ ? ΔΕΝ
    ΣΑΣ ΦΤΆΝΕΙ ?

    ΑΠΛΌ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΣΟΥ
    ΤΟΥΣ ΝΌΜΟΥΣ.

    ΣΑΣ ΦΟΒΕΡΙΖΟΥΝ.

    ΤΟ ΔΈΧΕΣΑΙ ?


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive