Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

“ΙΟΥΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΑΥΤΟΜΟΛΟΥΝ ΣΤΗ ΝΔ”, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ. ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ , Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

βελοπουλος-μυλωνακης

“Φοβάμαι ότι αυτές οι εκλογές θα είναι οι χειρότερες που πέρασαν ποτέ”, δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος στο κανάλι OPEN. Καταγγελία Βελόπουλου για απόπειρα εξαγοράς βουλευτών του κόμματός του από «ανθρώπους της ΝΔ» προκειμένου να μην μετέχουν στις εκλογές....

Πρόκειται για τους βουλευτές Αντώνη Μυλωνάκη, Απόστολο Αβδελά και Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου, οι οποίοι αρνούνται -όπως  δήλωσαν- την κατηγορία της πολιτικής προδοσίας προς τον Κυριάκο Βελόπουλο.

H δήλωση της βουλευτού της “Ελληνικής Λύσης” Α.Α. Αλεξοπούλου για την “αποστασία”

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφύγει στη Δικαιοσύνη χαρακτηρίζοντας τη ΝΔ «κόμμα εθισμένο στην αποστασία»

«Άνθρωποι της ΝΔ επιχειρούν με διάφορες υποσχέσεις να πείσουν υποψηφίους της Ελληνικής Λύσης να μην κατέβουν στις εκλογές» είπε από το βήμα της Βουλής, προσθέτοντας: «Αν τώρα, παίρνουν τηλέφωνα και προσπαθούν να τους πείσουν να μην κατέβουν με την Ελληνική Λύση, λέγοντάς τους ότι υπάρχει μια θεσούλα για να βολευτείτε, φανταστείτε τι έχουν να κάνουν την επόμενη μέρα των εκλογών και πως θα φεύγουν οι τροχήλατες βαλίτσες προς τους 10-15 αποστάτες που θα χρειάζονται για να κάνουν κυβέρνηση».

Όσα δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος στο OPEN:

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ξεκαθάρισε πως η Ελληνική Λύση δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανέναν ενώ παράλληλα, δήλωσε πως βλέπει Κυβέρνηση συνεργασίας ακόμη και από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη Νέα Δημοκρατία, την οποία και χαρακτήρισε ως ότι πιο βρώμικο έχει αντικρίσει ο ίδιος σε πολιτικό επίπεδο, καρφώνοντας έτσι τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την απόφαση της κυβέρνησης να συζητήσει με εν ενεργεία Βουλευτές άλλων κομμάτων.

Ακόμη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέτρεξε στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν και στους αποστάτες του ΛΑΟΣ που μετεπήδησαν στη τότε Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά και πλέον σήμερα κατέχουν κορυφαίες υπουργικές θέσεις.

Τέλος, μίλησε για αναξιοπιστία του Γιώργου Γεραπετρίτη που δεσμεύτηκε στον ίδιο αλλά και στη Βουλή, πως θα αλλάξει το ΕΣΡ, όμως δεν υπήρξε η παραμικρή αλλαγή με τον πρόεδρο του ΕΣΡ, Αθανάσιο Κουτρομάνο να παραμένει κανονικά στη θέση του οι οποίοι και φέρουν, όπως δήλωσε, την ευθύνη στο συμβόλαιο πολιτικού θανάτου που έχει υπογραφεί για τον ίδιο.

Δείτε τα όσα είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος:

Οργισμένη διάψευση του Α.Μυλωνάκη για ευφάνταστο δημοσίευμα που τον εμφανίζει να εντάσσεται στη ΝΔ. ‘Ολα όσα δήλωσε στην εκπομπή ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ, με τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο.

Η απάντησή του στα δημοσιεύματα είναι αρκετά σκληρή: «Ερπετά, εκβιαστές, δωσίλογοι  επιχειρούν να εμπλέξουν και να βρωμίσουν το πρόσωπό μου σε άθλια πολιτικά παιχνίδια.

Η αγάπη του κόσμου είναι φανερό ότι τους είναι εμπόδιο στα σκοτεινά τους σχέδια. Οι αθλιότητες δεν με αγγίζουν. Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω καθαρός και έντιμος απέναντι στο κόμμα, τον Κυριάκο

Βελόπουλο και τους χιλιάδες ψηφοφόρους μου που με αγαπούν και με στηρίζουν».

“Άριστες οι σχέσεις μου με τον Κυριάκο Βελόπουλο. Δεν επικοινώνησα ποτέ με τον Δημητριάδη.”  https://radiomakelarides.gr/?p=336

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive