Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Γενοκτονία αντίστοιχη της ναζιστικής κατοχής! Νεκρός από ανακοπή καρδιάς ο καθηγητής Αθανάσιος Φειδάς – Τον βρήκαν οι συνάδελφοί του πεσμένο στο γραφείο

 

Στο πένθος έχει βυθιστεί η ακαδημαϊκή κοινότητα της Κρήτης για τον θάνατο του καθηγητή Αθανάσιου Φειδά. Όπως έγραψε το Creta24, ο άτυχος καθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, εντοπίστηκε νεκρός, το βράδυ της Τρίτης, στο γραφείο του από συναδέλφους του....

Ο 65χρονος καθηγητής αφήνει πίσω του την κόρη του, ενώ βαθιά θλίψη επικρατεί σήμερα στο Πανεπιστήμιο με τους συναδέλφους αλλά και τους φοιτητές του να δηλώνουν σοκαρισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του.

Απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική έρευνα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Κοινοποιήστε:

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΘΗΓΗΤΉΣ... ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑ...

    ΟΎΤΕ ΑΥΤΌΣ ΉΞΕΡΕ...3418/2005
    ΟΎΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΆΝΟΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΈΣ ΠΡΆΞΕΙΣ ❗❗❗
    🤔

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive