Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ......ΚΑΙ ΤΟ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. Οι καταρρεύσεις τραπεζών που μόλις ξεκίνησαν δεν είναι έκπληξη. (και δεν θα σταματήσουν)...

Ο πληθωρισμός και το “χάπι” της αύξησης των επιτοκίων, όπως ήταν λογικό και ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ μόνο νέες γενιές “κόκκινων δανείων” προκαλεί.
 
 Επειδή “συνηθίζουμε” στον κατήφορο, δεν σημαίνει ότι σταματήσαμε να “κατηφορίζουμε”. Τίποτα δεν άλλαξε που θα μπορούσε να αντιστρέψει το παγκόσμιο οικονομικό αλαλούμ..
Ο πόλεμος συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση και κλιμάκωση. Η ενεργειακή κρίση του 2024 δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή του 2023.Οι σχέσεις της Δύσης με τα βασικά “νταμάκια” της παγκόσμιας σκακιέρας, (Κίνα - Ρωσία - Ιραν - ΗΑΕ- Ινδία) γίνονται ολοένα χειρότερες και η επόμενη διετία είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα φέρει και το στρατιωτικό “ξεκαθάρισμα” με επόμενο “θέατρο επιχειρήσεων” την Ταϊβάν.
Δεν διεκδικώ τίτλο “προφήτη” και φυσικά δεν είμαι…αλλά πάντα δικαιώνομαι σε ότι σας γράφω.
Όμως είναι δεδομένο πλέον το “πλάνο” και όσοι/ες ασχολούμαστε βαθύτερα με το αντικείμενο , οφείλουμε να μιλάμε συνεχώς και με απλά λόγια για το τι θα συμβεί. Έχω γράψει δεκάδες φορές για την επερχόμενη νομισματική ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που θα φέρουν μαζί τους τα CBDC’s (τα ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τραπεζών).
Οι εμπορικές τράπεζες που μέχρι και σήμερα ήταν απαραίτητες για την χρηματοπιστωτική ροή της οικονομίας, όταν θα “κορυφωθεί” το CBDC project, θα είναι εντελώς αχρείαστες, αφού η έκδοση του χρήματος θα είναι πλέον αποκλειστικό προνόμιο των κεντρικών τραπεζών τύπου Ε.Κ.Τ ή FED.
Όμως το colpo grosso δεν θα είναι “αναίμακτο”. (τουλάχιστον με τον σχεδιασμό που υλοποιείται)...Πάντα ένας “κακός Πούτιν” ή ένας “παράφρων Σι Πινγκ” θα φταίει για το ΚΡΑΧ που έρχεται και (πιστέψτε με) καθόλου δεν τους …αιφνιδιάζει.
Μέχρι τότε, τρισεκατομμύρια δολάρια - ευρώ θα δοθούν σε στρατιωτικές και άλλες “χρήσιμες” δαπάνες, ξεκοκαλίζοντας και τα τελευταία προς “εκτύπωση” διαθέσιμα κεφάλαια, που όπως και τα υπόλοιπα χρέη δεν πρόκειται να πληρωθούν ΠΟΤΕ.
Θα ήθελα να έχω για επίλογο κάποια καλά νέα. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν, αλλά (συγχωρήστε αν φανεί “υπεροπτικό”), ούτε το 5% όσων διαβάζουν μπορούν να τα “κατανοήσουν”. (κρατήστε ότι υπάρχουν)...Σε πρώτη φάση, πρέπει να γίνει ΣΑΦΕΣ πόσο “απέναντι” πρέπει να βρεθούμε σε αυτήν την νέα νομισματική πραγματικότητα.
Το πρόβλημα είναι ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ και η κουβέντα δεν έχει ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ μέσα στα πολιτικά κινήματα και φορείς.Προσωπικά υποστηρίζω, ότι αν η “μάχη” εναντίον των CBDC’s χαθεί, θα χαθεί και κάθε έννοια ή μορφή ατομικής ελευθερίας.
Μάτια ανοιχτά…
ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΤΥΧΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ........
  • ΠΕΡI ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚOΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
Έχω την εντύπωση ότι, με όλα αυτά τα παρωχημένα νεοφιλελέ που εκτελεί ο Κούλης σαν ΔΝΤεσ, προσπαθεί να λουφάρει την τρόικα του επόμενου μνημονίου, εκεί μου μας οδηγεί πάλι με μαθηματική ακρίβεια.
Τι τους έμεινε μόνο θαρρείς;;
🔹Να ιδιωτικοποιήσουν και το νερό (χρεοκοπώντας τις Δημοτικές Επιχειρήσεις, τΙς ΕΥΔΑΠ-ΕΔΥΑΘ και τους ΤΟΕΒ για το γεωργικό νερό) λόγω της ενεργειακής ληστείας και αυτών από τα καρτελ της ενέργειας . Οι 104 ΤΟΕΒ διαχειρίζονται το 75% του νερού, που πάει για γεωργική χρήση.
🔹Να βάλουν υποθήκη και τα κοιτάσματα φυσικού αερίου, τον πραγματικό λόγο που μας έβαλαν στα προηγούμενα μνημόνια. Αν φυσικά δεν τα δώσουν τζάμπα πρίν για "συνεκμετάλλευση" ημετέρων τους με τον Ερντογάν. Τότε αναλαμβάνει το "σχέδιο Πισσαρίδη" που συνέταξε η τρόικα εσωτερικού, αυτό που περιμένουν να κατατεθεί ως σχέδιο για το 2024 στο Eurogroup τον Απρίλιο, την παραμονή της προκήρυξης εθνικών εκλογών.
ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ
  • Υ.Γ. _________ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΙΣΤΕ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟ ''ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΙΣΣΑΡΙΔΗ'' .ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΨΥΧΗ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟΝ ΤΥΦΩΝΕΙΟ ΣΑΤΑΝΑ.......
ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΜΨΙΜΟΙΡΙΕΣ, ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ........ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.
ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΛΙΚΟ ΛΑΟ. ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ 2000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΑ 64 -ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ 67 ΟΠΩΣ ΕΔΩ] ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ. ΓΕΜΙΣΑΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.

2 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΑΝΆΣΤΑΣΗ ΘΑΧΕΤΕ ΩΣ ΥΠΑΚΟΥΕΣ ΤΑΝΙΤΣΕΣ
    ΚΑΙ ΦΟΥΝΤ Beees (pass)

    ΚΑΙ ΛΑΜΠΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ...301

    ΒΑΡΕΛΟΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΕΣ ΑΝΑΡΧΟΣΟΡΟΙ ΤΡΑΜΠΟΎΚΟΙ ΚΟΜΟΥΝΟΝΑΖΙΔΕΣ ΤΡΑΓΟΜΑΠΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΛΑΜΌΓΙΑ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ
    ΝΑ ΣΑΣ ΜΟΙΡΆΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ pass
    ΜΈΧΡΙ... ΔΑΚΡΎΩΝ...ΜΕ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΜΠΤΣ.
    ΣΕ ΒΑΘΙΆ... ""ΠΡΟΣΕΥΧΉ"" ΤΟ ΒΑΘΎ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΣΙ ΘΕΟΥΣΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.


    ΚΑΛΗ ΑΝΆΣΤΑΣΗ ΨΥΧΉΣ ΚΑΙ
    ΨΛΙΣ❗ ΜΠΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 🤣🤪 ΛΑΜΠΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ...301

    Α ΚΑΤΑΛΑΜΠΕΕΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive