Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Ρωσία: Αυτή είναι η πιο σέξι κατάσκοπος που έχει περάσει – Μυήθηκε στις σεξουαλικές τεχνικές αποπλάνησης. Το ταξίδι της στην κατασκοπεία, τελείωσε πριν από μερικά χρόνια όταν ερωτεύτηκε ένα θύμα της και έφυγε μαζί του στη Δύση

 

H υπόθεση κατασκοπείας στην Ελλάδα που αποκάλυψε η ΕΥΠ την Παρασκευή 17 Μαρτίου έφερε μνήμες από παλιές ιστορίες με κατασκόπους. Μία από αυτές είναι της 38χρονης Aliia Roza....

Η Aliia, ήταν Ρωσίδα κατάσκοπος μυημένη στην τέχνη της σεξουαλικής αποπλάνησης, για να μπορεί να μαθαίνει τα μυστικά που επιθυμεί. Ανήλικη ακόμα, πριν καν κλείσει τα 15 έτη είχε αποφασίσει τι ήθελε να κάνει και μόλις έγινε 18 υπέβαλλε τα χαρτιά της και έγινε δεκτή σε στρατιωτική Ακαδημία στα περίχωρα της Μόσχας.

Aliia Roza: Η πρώην πράκτορας του Πούτιν διδάχτηκε ερωτικές τεχνικές αποπλάνησης (εικόνες) | Παράξενα | ANT1 News

Η ίδια λέει πως ακολούθησε το πρόγραμμα κατασκόπων στη σχολή που είχε ακολουθήσει ο ίδιος ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Μάλιστα είχε πει κάποτε για την εγγραφή της στη σχολή: «Πήγα στην ακαδημία λόγω του οικογενειακού μου υποβάθρου. Ο παππούς μου είναι εθνικός ήρωας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και το όνομά του είναι γραμμένο σε μνημείο στο Στάλινγκραντ. Είναι, λοιπόν, μεγάλη υπόθεση για την οικογένειά μας. Είναι μεγάλη κληρονομιά».

Την τεχνική της σεξουαλικής αποπλάνησης δεν την μαθαίνουν όλες οι γυναίκες κατάσκοποι στη Ρωσία. Όπως λέει η Aliia «Μόνο λίγες και εκλεκτές που είχαν τα σωματικά προσόντα ακολουθούσαν το παρακλάδι αυτής της εκπαίδευσης».

Σε συνέντευξη της και αναφερόμενη στη συγκεκριμένη εκπαίδευση είχε πει ότι παρακολουθούσαν ειδικά μαθήματα σε συγκεκριμένες σεξουαλικές πράξεις μέχρι να γίνουν κάτι παραπάνω από καλές: «Μπορούσα να μάθω στην κάθε γυναίκα πώς να κάνει τον οποιονδήποτε άντρα να την ερωτευτεί και να της κάνει πρόταση γάμου».

 «Μυστήριο. Μυστικά. Ίντριγκα. Πρέπει όμως να είσαι και η καλύτερη στο σεξ. Αυτό μας το μάθαιναν στην ακαδημία. Δεν μας έλεγαν απλώς, μας έδειχναν. Η αποπλάνηση είναι μια μεθοδευμένη στρατηγική και χρειάζεται χρόνος, πρέπει να γίνουν κάποιες πράξεις βήμα – βήμα. Η σεξουαλική εκπαίδευση ήταν πολύ σημαντική γιατί έπρεπε να είσαι η καλύτερη, αλλιώς πώς θα τον αποπλανούσες;», είχε πει η μελαχρινή καλλονή.

Roza was born in the USSR, and her father was a prominent military general. As a teenager, she trained as a spy.

Το βασικό που κυνηγούσαν όλες οι κατάσκοποι που αποφοίτησαν από το παρακλάδι της σχολής ήταν να προσφέρουν καλό σεξ. «Θα μπορούσες να αποπλανήσεις το στόχο αλλά το σεξ να μην ήταν τέλειο. Τότε, ο στόχος σου δεν είναι δικός σου που σημαίνει ότι δεν θα πάρεις τις πληροφορίες που θέλεις, σωστά;», είχε αναφέρει η Aliia.

Το ταξίδι της Aliia στην κατασκοπεία, τελείωσε πριν από μερικά χρόνια όταν ερωτεύτηκε ένα θύμα της και έφυγε μαζί του στη Δύση. Τώρα ζει εκεί μαζί με το παιδί τους.

 Roza trained as a spy and learned how to honeytrap her enemies. However, her life became endangered when she fell in love with one of her targets.primenews.press

2 σχόλια:

  1. 🤣🤪

    ΣΑΣ ΚΑΡΑ❗ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΆΑΑ ❗

    ΤΙ ΠΟΊΟ ΣΥΝΗΘΈΣΤΕΡΟ ΝΑ ΤΣΙΤΣΙΔΟΝΟΥΝΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝΤΟΙ
    ❓❓❓


    ΤΆΚΑ ΤΆΚΑ ΤΟΥΚΑ ΤΆΚΑ ΤΟΥΚΑ ΤΆΚΑ ΤΆΚΑΑΑΑ ΤΑΑΑ
    ΠΌΣΟ ΧΡΟΝΏΝ ΕΊΣΤΕ ❓

    ΒΡΟΝΤΟΨΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 🤣🤪

    ΠΟΙΌΣ ΈΚΑΝΕ
    ΤΟ ΡΕΜΠΟΥΡΔΝΤΑΖ ???
    ΑΠΟ ΤΑ ΝΙΟΥΖ !?

    ΟΥΧΑΧΑΑ (ΘΒ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive