Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑΜΑΛΗ: "ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;;; "

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Αναστασία Γιάμαλη Δεν είναι κακό να διδάσκονται Ta "μακεδονικά" στο Πανεπιστήμιο. በ3 2019"

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ (REAL) ΚΑΙ ΤΟΥ KONTRA, ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

2 σχόλια:

  1. 🇬🇷

    ΣΤΑ ΣΚΌΠΙΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΚΟ?ΜΑΡΗΗΗ
    ΝΑ ΔΙΔΆΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ
    ΚΑΙ ΑΡΧΑΊΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΩΣ ΕΠΊΣΗΜΗ ΓΛΏΣΣΑ ! ΟΛΟΙ Η ΓΑΊΑ ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΆΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΆ 🇬🇷

    ΤΑ ΠΑ ΔΑ ΧΑ ΖΑΝΤΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ποιά γλώσσα θα τα διδάξεις τα μακεδονικά; Απ΄ότι ξέρω και το εμπεριέχει και η καταγεγγραμένη ιστόρια ο Μέγας Έλληνας Μακεδόνας στρατηλάτης Αλέξανδρος ομιλούσε την Ελληνική γλώσσα και στο ευρύτερο γεωγραφικό χώρο της αρχαίας Μακεδονίας(που εκτείνεται αναμφισβήτητα και πέραν των σημερινών ελληνικών συνόρων) ζούσαν ελληνική πλυθυσμοί και στα αρχαία μνημεία τους έγγραφαν στην Ελληνική γλώσσα(μάλλον θα πρέπει να ήταν ανώμαλοι αν στις επιγραφές τους στα αρχαία τους μνημεία της εποχής έγγραφαν σε άλλη γλώσσα από αυτή που μιλούσαν και μεταξύ τους, τότε). Τα Monkey-donski τα ακούσαν πόλλους αιώνες αργότερα σε εκείνα τα μέρη, οι εκτός Ελλάδος κάτοικοι της απω αρχαιοτάτων χρόνων οριθετημένης αρχαίας Μακεδονίας εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive