Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Βγήκε μπροστά ο Ιερώνυμος: Εμβόλιο ή τάφος. ΤΙ ΛΕΣ ρε σατανά με ράσα; Στον τάφο είναι οσοι τόκαναν οι ... άλλοι ΖΟΥΝ και σε ΦΤΥΝΟΥΝ

21 Ιουλ 2021
Ξεκάθαρη θέση υπέρ των εμβολιασμών πήρε η εκκλησία με εγκύκλιο που εξέδωσε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος και την έστειλε στις μητροπόλεις για να διαβαστεί την Κυριακή. Μάλιστα... θα μοιραστούν και φυλλάδια με δώδεκα απαντήσεις σε απορίες πάσης φύσεως, ακόμη και για τα τσιπάκια που αγαπούν οι απανταχού συνωμοσιολόγοι.

 

2 σχόλια:

  1. Άντε πέθανε, ρέ πουλημένε..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΊΠΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΕΊΠΕ
    ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΟΜΩΣ...❓

    ΤΑΚΟΥΣΑΝ ΥΠΆΚΟΥΣΑΝ...
    ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΩΝ ΜΑΜΩΝΑ 💰

    ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΚΑΜΠΛΑΛΟΒΛΑΚΕΣ
    ΧΑΖΑΡΟΜΑΓΑΖΑ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΑΒΕΕΜΠΕΕΕ 💰 ΤΡΑΓΟΜΑΠΕΣ ΣΚΆΝΔΑΛΑ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ ΚΛΠ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΓΛΙΦΤΡΕΣ ΕΡΓΑΤΟΜΠΝΔΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΟΝΑΖΙΔΕΣ ΑΝΑΡΧΟΣΟΡΟΙ ΖΒΑΜΠΕΕΕΝΕΣ ΧΑΡΑΡΙ ΚΊΣΙΝΓΚΕΡ ΣΟ'ΡΟΣ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΡΟΚΦΈΛΕΡ ΜΗΤΣΟΜΛΚΣ ΓΑΠΑΛΕΞΟΚΟΥΛΙΔΕΣ ΣΑΜΑΡΟΔΑΜΑΛΟΙ ΚΛΠ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ.


    ΦΩΝΆΞΤΕ ΚΡΑΑΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΣ
    ΚΡΑΓΜΕΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive