Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Θα σας σηκωθεί η τρίχα! Δείτε τι περιουσία έχουν οι “κομμουνίστριες” Κανέλλη και Παπαρήγα

 

Δημοσιεύματα αποκαλύπτουν τη σύνταξη που έπαιρναν η Αλέκα Παπαρήγα και η Λιάνα Κανέλλη από το ΕΦΚΑ και το Ταμείο των Δημοσιογράφων αντίστοιχα. Η σύνταξη που έπαιρνε η Λιάνα Κανέλλη από το Ταμείο των δημοσιογράφων έφτανε τις 2.500 ευρώ το μήνα...

(δηλ. 29.567 ευρώ, το χρόνο) ενώ η σύνταξη της Αλέκας από το τότε ΙΚΑ και νυν ΕΦΚΑ ξεπερνούσε τα 26.000 ευρώ!

Μάλιστα η Αλέκα Παπαρήγα εισέπραττε και 15.000 χιλιάρικα σύνταξη από το Ταμείο των δημοσιογράφων γιατί το ΚΚΕ την είχε δηλώσει και της πλήρωνε ασφάλεια σαν δημοσιογράφο. Συνολικά λοιπόν έπαιρνε την σύνταξη 42.305 ευρώ..

Η Λιάνα Κανέλλη κινείται εδώ και χρόνια στον πολιτικό χώρο, με την ίδια να έχει δημιουργήσει τη δική της καριέρα μέσα, κυρίως, από τη δημοσιογραφία και την πολιτική. Οι ίδια εκτός από καταθέσεις, διαθέτει 8 ακίνητα, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η βίλα της στην Εκάλη

Η Κανέλλη, επίσης, έχει κατηγορηθεί για τη βίλα, που κατέχει στην Εκάλη. Η ίδια είχε δώσει τη δική της απάντηση παλαιότερα, εξηγώντας πως αγόρασε το σπίτι από μια συμμαθήτρια της μητέρας της αντί 90 εκ. δραχμών με δάνειο:

«Αγόρασα το σπίτι από μία συμμαθήτρια της μητέρας μου ,που ήθελε να μετακομίσει. Το αγόρασα 90.000.000 δραχμές με δάνειo, το οποίο ξεχρέωσα τον περασμένο μήνα», λέει χαρακτηριστικά και στη συνέχεια κατηγορεί όσους συνδέουν τον τόπο διαμονής με την «ιδεολογία»:

«Ο τόπος του σπιτιού προδιαγράφει την πολιτική σκέψη; Δεν υπάρχει ΚΥΠατζής στο Πέραμα, καθίκι στο Κολωνάκι και σταλινικός στην Βουλιαγμένη;» αναρωτιέται και στη συνέχεια εξηγεί από που προήλθε το όνομα Εκάλη:

«Η Εκάλη, πήρε το όνομα της από μια γριά, καθώς ο Θησέας, πηγαίνοντας προς τον Μαραθώνα για να πιάσει τον ταύρο, βρήκε καταφύγιο στην καλύβα μιας γριάς, την οποία λέγανε Εκάλη. Η γριά του υποσχέθηκε πως θα έκανε θυσία για να πετύχει η αποστολή του και γυρνώντας ο Θησέας από τον Μαραθώνα, θέλησε να βρει και πάλι την γριά, η οποία όμως είχε πεθάνει. Προς τιμήν της ανήγειρε το ιερό του Εκάλειου Διός» εξηγεί η βουλευτής του ΚΚΕ

Σύμφωνα με το πόθεν έσχες της Λιάνας Κανέλλη, η ίδια έχει στην κατοχή της 8 ακίνητα, αλλά και εισοδήματα ύψους 84.700 ευρώ.

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΟΣ??? ΜΛΚΣ ΜΑ ! ΜΛΚΣ ΤΗΝ ΆΦΗΣΕ ΤΌΤΕ...ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΌ ΜΙΚΡΟΎΛΗ ΑΜΑΞΆΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΣΟΥΡΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΆΕΙ ΤΗΝ ΦΑΚΛ@ΝΟ ΓΙΑ ΓΟΥΛΊ ΚΟΥΡΟΥΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΊΝΕΙ
    ΣΚΑΛΠΟΚΟΎΡΕΜΑ.

    ΚΑΛΆ ΑΣΕ ΤΟΝ ΆΛΛΟ ΠΟΥ ΈΔΩΣΕ ΔΉΘΕΝ ΤΆΧΑ ΦΑΠΕΣ...

    ΜΩΡΈ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΙΌΣ...ΝΑΝΑΙ ? ΚΙΑΥΤΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑ ΈΧΟΥΝ ! 🤔

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive