Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Σοκαριστική σεξουαλική κακοποίηση στειρωμένης σκυλίτσας στη Μυτιλήνη απο "επενδυτές;;"- Τι δήλωσε ο κτηνίατρος ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

 σκυλιτσα

Μία αρρωστημένη πράξη «εξωγενούς παράγοντα, πιθανότατα ανθρώπινου, που δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να αποδείξουμε ποτέ»...

χαρακτηρίζεται η σοκαριστική κακοποίηση μιας ηλικιωμένης, στειρωμένης, αδέσποτης σκυλίτσας στη Μυτιλήνη. 

Η 14χρονη σκυλίτσα μεταφέρθηκε από την αυλή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης όπου ζούσε, με σοβαρή αιμορραγία από τα γεννητικά της όργανα χθες το πρωί για παροχή πρώτων βοηθειών στο Κτηνιατρείο του κ. Ακίνδυνου Παλαιολόγου.

Δήλωση Κιβωτού

 Οι κτηνίατροι δεν μπορούν να πουν με 100% ακρίβεια αν πρόκειται για σεξουαλική κακοποίηση αλλά όλα τα στοιχεία εκεί συγκλίνουν. Είναι ένα ηλικιωμένο θηλυκό στειρωμένο αδέσποτο και το αίμα προέρχεται από τη μήτρα του ζώου. Είμαστε σε επαφή με τους κτηνιάτρους για να ξεκαθαρίσουμε αν πρόκειται για κακοποίηση -άσχετα με το “βιασμό” – ή αν θα μπορούσε να είναι και κάποιο οργανικό πρόβλημα του ζώου.

Πηγή: lesvosnews.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive