Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ .........''Ο ΓΑΛΑΞΙΑΡΧΗΣ''. Ο Κ. Σουάμπ, και μέντορας του Κούλη ντυμένος γαλαξιάρχης

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο 
Μια κουκούλα θέλει και θα μοιάζει με τον Αυτοκράτορα Παλπατιν. [ΠΕΡΙ ΠΑΛΠΑΤΙΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΜΑΣ] Προσέξτε τα σύμβολα στην μαύρη ρόμπα που φοράει...ο ταύρος και ο ήλιος. Για τους ταύρους ότι είναι σύμβολο των Ατλάντων τα είχαμε πει... ΕΔΩ.
Όσο για το σύμβολο του ήλιου, δεν είναι ο ήλιος που βρίσκεται πάνω από τα κεφάλια μας. Και που μάταια προσπαθούν να τον ξαναδημιουργήσουν έστω και τεχνητά. Θέλουν να δημιουργήσουν ένα εφιαλτικό σκηνικό όπου ο Ήλιος θα είναι κρυμμένος και η ανθρωπότητα θα κοιτάζει τον τεχνητό τους ήλιο σε ένα σκηνικό που θα θυμίζει ταινία επιστημονικής φαντασίας.
Για σκεφτείτε λίγο...υπάρχει περίπτωση να είχαμε στην Γη δύο ήλιους σε μια πολύ μακρινή εποχή, πριν από την Τιτανομαχία ;; Και τι είδους τροχιά θα μπορούσε να έχει αυτός ο δεύτερος ήλιος, και διάρκεια σε μέρες η τροχιά του γύρω από τον εαυτό του και την Γη;; Θα υπήρχαν μήνες που δεν θα υπήρχε σκοτάδι καθόλου πάνω σε όλα τα μέρη του πλανήτη, και πως αυτό θα επιδρούσε βιολογικά στον γονότυπο και φαινότυπο των ανθρώπων;;
Μην πιστέψετε ούτε στιγμή ότι αυτοί θα σας αφήσουν να ζήσετε σαν ανθρώπους πάνω στον πλανήτη. Σαν ζώα σας συμπεριφέρονται και αυτό είστε για αυτούς. Το ανίερο σχέδιο τους είναι τόσο καλά στημένο και απόμακρο απο τους κατοίκους του πλανήτη, ώστε είναι αναπόφευκτο να πραγματοποιηθεί.
Όλο το σχέδιο τους όσων αφορά την εφαρμογή του , βασίζεται στο τραπεζικό σύστημα που είναι ακατάληπτο για τους απλούς ανθρώπους....αλλά και την τεχνολογία ελέγχου και καταγραφής που χρησιμοποιούν για να διοικούν τους κοιμώμενους δούλους τους. Δηλαδή εμάς. Το παιχνίδι είναι για την ώρα χαμένο, διότι είναι στημένο. Το τέλος τους όμως θα είναι φριχτό. Όλο το σύστημα τους θα καταρρεύσει όταν τα πάρει "κρανίο" ο ΖΕΥΣ/ΗΛΙΟΣ ....
ΖΗΤΩ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΗΝ ΟΠΗ ΤΟΥ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΑΚΛΑΥΤΟΣ.
Αυτή η Λουγκριτία Βοργία είναι ότι ποιο σάπιο έχει να επιδείξει η σκατοφάρα του.
«Ο πραγματικός Klaus Schwab είναι πράγματι μια ευγενική ηλικιωμένη φιγούρα ενός καλού και μορφωμένου θείου που υπηρέτησε ως παραγιός του Κίσσιγκερ για μεγάλο χρονικό διάστημα, επιθυμεί το καλό της ανθρωπότητας ή είναι ο αδυσώπητος γιος ενός υψηλόβαθμου συνεργάτη των Ναζί που χρησιμοποίησε δουλεία σκλάβων και βοήθησε τις προσπάθειες των Ναζί να αποκτήσουν την πρώτη ατομική βόμβα; Είναι ο Klaus ο έντιμος διευθυντής επιχειρήσεων που πρέπει να εμπιστευτούμε για τη δημιουργία μιας δικαιότερης κοινωνίας και χώρου εργασίας για τον απλό άνθρωπο όπως πρεσβεύει ή είναι το άτομο που βοήθησε τον επιχειρηματικό κολοσσό Sulzer Escher-Wyss σε μια τεχνολογική επανάσταση που πίσω της κρύβεται μία επίσης κολοσσιαία παράνομη παραγωγή πυρηνικών όπλων πακέτου καλά φυλαγμένη από τα μάτια αδιάκριτων στην Νότια Αφρική;
  • ΕΔΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ........
Η Αρτεμίτα η Ταυροπόλος ήταν ένας θεσμός Σεληνολατρείας , και το γνωρίζουμε και απο το έργο του Ευρυπίδη "Ιφιγένεια εν Ταύροι" όπου εκεί μας μιλά για μια βάρβαρη θρησκεία με ανθρωποθυσίες. Οι Ταύροι (Ταῦροι), επίσης Σκυθοταύροι, Ταύροι Σκύθες, Ταυροσκύθες - σύμφωνα με τον Πλίνιο τον πρεσβύτερο- ήταν λαός εγκατεστημένος στη νότιο ορεινή ακτή της Ταυρικής και τη στενή λωρίδα γης ανάμεσα στα όρη και τον Εύξεινο Πόντο. Έδωσαν το όνομά τους στη χερσόνησο, (Ταυρική), Ταυρίδα και Ταυρίς. Οι Έλληνες ταύτιζαν την ταυρική θεά με την Άρτεμη Ταυροπόλο ή με την Ιφιγένεια, κόρη του Αγαμέμνωνα. Το θρυλούμενο ταυρικό έθιμο της ανθρωποθυσίας ενέπνευσε τους ελληνικούς μύθους της Ιφιγένειας και του Ορέστη, το οποίο όμως στηρίζονταν σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονότα.

Όμως το όρος Ταύρος της Μικρασιατικής Ισαυρίας, της χώρας των μιαρών και κοπρώνυμων Χαζάρων Ισαύρων, όπως λες και εσύ βρίσκεται στην Κιλικία και Καππαδοκία. Έχουμε λοιπόν δύο περιοχές που έχουν σχέση με το όνομα "Ταύρος"...η οροσειρά Ταύρος είναι ογκώδες σύμπλεγμα βουνών που βρίσκεται στη νοτιο-ανατολική Τουρκία, κοντά στη θάλασσα. Στο κομμάτι της Κιλικίας βρίσκεται βόρεια από τα Άδανα και τη Μερσίνη. Και είναι το μέρος όπου μετά την μάχη και την νίκη του ο Τυφώνας επί του Δία του έκοψε τα "νεύρα" και του πήρε την μακρυά οδοντωτή άρπη του (δρεπάνι με το οποίο είχε ακρωτηριάσει ο Τιτάνας Κρόνος τον Ουρανό)και τον έκλεισε στο Κωρύκειο άντρο (κάτω από την γη) που είναι στην Κιλικία.
ΟΡΟΣ ΤΑΥΡΟΣ.....ΚΑΙ ΤΑΥΡΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΕΥΞΕΙΝΟΥ [ΑΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ] ΚΟΙΝΩΣ ΚΡΙΜΑΙΑ.
ΕΔΩ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ.
Δύο περιοχές...ίδια ονόματα....υπόγειο άντρο στην Κιλικία...υπόγεια πόλη και στην Κολχίδα που βρίσκεται στην Ταυρική του Εύξεινου Πόντου.
Οι ίδιες ανθρωποθυσίες...και οι ίδιες βρωμοφάτσες ξανά και ξανά μπροστά μας στο διάβα της ιστορίας. ΣΑΣ βάζω και στοίχημα ότι αυτές οι δύο περιοχές είχαν και υπόγεια επικοινωνία.
  • .Υ.Γ. 1 ______Η καταγωγή του πατέρα του Μουσταφά Κεμάλ είναι από την Ισαυρία την γνωστή και ως Κιλικία. Υπάρχουν αρκετοί Τούρκοι ερευνητές που υποστηρίζουν αυτή την θέση.
    Ο Αδωνάϊ είναι πέρας πάσης αμφιβολίας ο θεός των προγόνων του Σκυθών Σολύμων και δεν είναι άλλος από τον Θαμούν που αναφέρει ο Ιεζεκιήλ.
    Οι Έλληνες τον καταχώρησαν αρχικά ως "Αδονίς" και αργότερα ως "Άδωνις". Δεν αναφέρομαι στο υβριδικό όρθιο βόδι που έχει η Βουλή των 300.
    Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι έδιναν σε αυτή την θεότητα δυαδική υπόσταση και αρχικά έφερε το όνομα Ουσέρε το οποίο για τους μεν Αιγυπτιολόγους και αρχαιολόγους είναι ο Τυφών ή Απόφις ή Έπαφος, ο προπάτορας του Σκυθοατλαντικού σκυλολοϊού των Καδμείων Αγαμέμνονος και Μενελάου, που όπως γνωρίζεις ήταν φανατικοί Τυφωνολάτρες και Σεληνολάτρες, για δε τους φιλολόγους και μεταρρυθμιστές ήταν ο Ουσάρ ή Ουσίρις, δηλαδή ο αδελφός του Τυφώνος, ο Όσιρις Άμμων Αμούν ή και Διόνυσος, με κύριο συμβολισμό τον χρυσό Ταύρο ή Αουθάρ στην Συριακή γλώσσα ή Αουσάρ στην Αιγυπτιακή, εκ του οποίου ξεπήδηξε ο περιβόητος Άπις Ταύρος και ο Ταύρος Διόνυσος. Από το ίδιο Αουσάρ (Ταύρος ως σύμβολο της Σελήνης) ετυμολογείται και η Ταυρηνή Ισαυρία, ή Αουσάρια στην Συριακή.
    Λέγεται επίσης ότι εκεί είχε πάει κάποτε ο Οσίρις ή Αουσάρ και έμαθε τους ανθρώπους να καλλιεργούν την γη μαζί με άλλες συναφείς τέχνες.
  • - Υ.Γ 2. _____ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΠΑΛΠΑΤΙΝ......
Ο Σιβ Πάλπατιν, γνωστός και αλλιώς ως Νταρθ Σίντιους, είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας, και ο κύριος ανταγωνιστής της σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας του Τζορτζ Λούκας Ο Πόλεμος των Άστρων. Τον υποδύεται ο ηθοποιός Ίαν ΜακΝτάιαρμιντ.[1]
Ο Πάλπατιν κάνει την πρώτη του εμφάνιση ως ο ανώνυμος Αυτοκράτορας της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας το 1980, στο Επεισόδιο V - Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται, με την φωνή του να δίδεται από τον ηθοποιό Κλάιβ Ρέβιλλ. Στην επανέκδοση του 2004 τον υποδύεται ο Ίαν ΜακΝτάιαρμιντ. Είναι μια γηραιά, χλωμή μορφή που φοράει μαύρο μανδύα.[2] Στο Επεισόδιο VI - Η Επιστροφή των Τζεντάι, Ο Πάλπατιν (τώρα με την ερμηνεία του ΜακΝτάιαρμιντ) επιβλέπει τα τελευταία στάδια του πολέμου ανάμεσα στην Επαναστατική Συμμαχία και την Αυτοκρατορία, με αποκορύφωμα την σύγκρουσή του με τον Λουκ Σκαϊγουώκερ, στην οποία ο Πάλπατιν σκοτώνεται.[3]
Ο Πάλπατιν εμφανίζεται ως ένας επιτήδειος και παραπλανητικός στον χειρισμό ατόμων και γεγονότων για να επιτύχει τους σκοπούς του. Η βασική επιθυμία του Πάλπατιν είναι να έχει απόλυτη δύναμη και εξουσία. Παρουσιάζει τον εαυτό του δημόσια ως ένα σεμνό, ευγενή και άκακο άνθρωπο. Όμως πίσω από την εμφανή προσωπικότητα του, στην πραγματικότητα είναι ένας αδίστακτος μεγαλομανής.[1][4]
Στην αρχική τριλογία, Ο Πάλπατιν είναι ένας μεσήλικας πολιτικός της Δημοκρατίας που ανέρχεται στην εξουσία μέσω της εξαπάτησης και της δολιότητας. Ως ο Γερουσιαστής από τον πλανήτη Ναμπού και αργότερα ως Καγκελάριος της Δημοκρατίας, συμπεριφέρεται εξωτερικά ως ένας δημόσιος λειτουργός με καλές προθέσεις και υποστηρικτής του δημοκρατικού πολιτεύματος, όμως κάτω από την πρόσχαρη εικόνα του κρύβεται η πραγματική του ταυτότητα: αυτή του Νταρθ Σίντιους, του Σκοτεινού Άρχοντα των Σιθ. Ως Πάλπατιν και Σίντιους ταυτόχρονα, βάζει σε εφαρμογή μια σειρά γεγονότων—όπως τον Πόλεμο των Κλώνων—που τελικά καταστρέφουν τους Ιππότες Τζεντάι και την Δημοκρατία, επιτρέποντας του να εισάγει την Γαλαξιακή Αυτοκρατορία, ένα βίαιο και απολυταρχικό καθεστώς.[5]
Από την πρώτη προβολή της ταινίας Η Επιστροφή των Τζεντάι, ο Πάλπατιν έγινε στην ποπ κουλτούρα σύμβολο του κακού και της ύπουλης εξαπάτησης.
ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ


2 σχόλια:

  1. 🤣🤪

    ΚΑΡΝΑΒΆΛΙΑ ΧΑΖΑΡΟΜΛΚΣ
    ΗΛΊΘΙΟΙ !

    ΕΙΣ ΤΟΟΟΝΝΝ ❗ ΜΠΤΣ ΜΑΣ ❗


    Ο ΣΤΌΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΓΈΝΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑΣ !
    ΑΝΆΤΑΣΗ ΨΥΧΉΣ
    ΑΝΆΣΤΑΣΗ !!!
    ΠΊΣΤΗ ΜΌΝΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΎΡΙΟ ΗΜΏΝ ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ❗ ΑΠΌΛΛΩΝ... ΤΥΑΝΕΎΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΌΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΎ ΓΑΙΑΣ 🇬🇷

    ΦΟΒΟΎ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ DNA

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΜΑΣ ΤΟ ΛΈΝΕ ΤΩΡΑ ?
    ΚΑΛΆ ΠΌΣΟ ΧΡΟΝΏΝ ΕΊΣΤΕ ❓

    ΦΟΒΕΡΙΖΟΥΝ ΗΤΤΟΠΆΘΕΙΑ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑ.

    ΤΣΙΣΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ.ΙΣΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΜΕ ΤΑ ΣΟΦΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ,ΤΑ ΩΡΑΙΑ.ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΜΑΘΩ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΠΟΚΕΡ.ΜΕΓΑΛΕ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ.ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ 32 ΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΩΣ ΕΞΗΣ.7,8,9,10,ΒΑΛΕΣ,ΝΤΑΜΑ,ΠΑΠΑΣ,ΑΣΣΟΣ ,7,8,9,10,ΒΑΛΕΣ,ΝΤΑΜΑ,ΠΑΠΑΣ,ΑΣΣΟΣ,7,8,9,10,ΒΑΛΕΣ,ΝΤΑΜΑ,ΠΑΠΑΣ,ΑΣΣΟΣ,7,8,9,10,ΒΑΛΕΣ,ΝΤΑΜΑ,ΠΑΠΑΣ,ΑΣΣΟΣ.ΜΕΓΑΛΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΝΑ/ΕΝΑ.Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΝΤΑ ΚΟΒΕΤΕ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ,ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ,ΚΑΙ ΟΙ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΟΥΛ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΟΥΛ ΘΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΥΛ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΘΑ ΞΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΩ Η ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΧΟΛΙΑ.ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΚΕΡ ΤΩΡΑ.ΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ,ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΗΛΙΘΙΟΣ,Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΡΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ.ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΛΕΕΙ ΓΡΑΦΩ.ΡΕ ΥΠΕΡΤΑΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΚΟΝΗ,ΠΟΥΔΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΝΤΟΒΟΥΛΟ ,ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΩΣ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΡΕ ΥΠΕΡΤΑΤΕ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΚΕΡ.ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑΟΥΜΕ,ΤΟΠΟΘΕΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ,4 ΦΟΥΛ ΘΑ ΒΓΟΥΝ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ .ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ.ΛΥΚΑΣΤΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ.ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΠΤΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive