Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

ΦΡΙΚΗ !!! Ρώσοι στρατιώτες εντόπισαν «εκτροφεία ανήλικων παιδιών» που προορίζονται για ελίτ παιδεραστές

 

Σε βίντεο από την πρώτη γραμμή του Ρωσο-Ουκρανικού Πολέμου, ένας εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος Ρώσος αξιωματικός περιγράφει ότι τα παιδιά αντιμετωπίζονται σαν να είναι «ζώα, χοιρίδια ή κουνέλια». Ρώσοι στρατιώτες ισχυρίζονται ότι έκαναν μια φρικτή ανακάλυψη εντός της Ουκρανίας, καθώς υποστηρίζουν ότι εντόπισαν παιδιά ηλικίας μεταξύ 2 και 7 ετών να μεγαλώνουν σε συνθήκες φάρμας εργοστασίων...

πριν τα πιο «ελκυστικά» εξ αυτών πωληθούν ως σκλάβοι του σεξ σε ελίτ παιδεραστές και σε αγοραστές που τα χρησιμοποιούν «ως πεταμένα απόβλητα» καθώς τα όργανά τους συλλέγονται και πωλούνται για χρήση σε ευρωπαϊκά και ισραηλινά κέντρα μεταμοσχεύσεων.

Σε βίντεο από την πρώτη γραμμή του Ρωσο-Ουκρανικού Πολέμου, ένας εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος Ρώσος αξιωματικός περιγράφει ότι τα παιδιά αντιμετωπίζονται σαν να είναι «ζώα, χοιρίδια ή κουνέλια» από τους Ουκρανούς απαγωγείς γύρω από την πόλη Izium, όπου εντόπισαν ένα τεράστιο σε κλίμακα «εργοστάσιο συγκομιδής παιδικών οργάνων».

«Είχαν πάρει όργανα [από τα παιδιά]», εξήγησε ο Ρώσος αξιωματικός.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω», είπε. «Μέχρι να τα δει κανείς όλα αυτά με τα μάτια του, δεν μπορεί να τα καταλάβει. Αλλά όταν το δεις, δεν μπορείς να τα συγχωρέσεις».

Υπήρχαν από παλιά ισχυρισμοί της Ρωσίας, για παιδιά που εκτρέφονται σε εργοστάσια της Ουκρανίας. Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, το καθεστώς του Κιέβου κερδίζει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια ετησίως μεγαλώνοντας παιδιά σε εξευτελιστικές συνθήκες φάρμας και πουλώντας τα σε πλειοδότες στη διεθνή αγορά – χωρίς κανένα δισταγμο. Εκτός από αυτό το βίντεο, υπάρχουν εκατοντάδες αρχεία, φωτογραφίες και βίντεο που θα δημοσιευθούν το προσεχές διάστημα. ΒΙΝΤΕΟ>>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive