Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Εκλογές στις 21 Μαΐου ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης. ΕΦΤΑΣΕ η ώρα του ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ. Η ΑΠΟΧΗ τους ΣΤΗΡΙΖΕΙ. Ο ΑΠΕΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ !!

 Εκλογές 2023: Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία της πρώτης κάλπης στις 21 Μαΐου

Ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία των εκλογών 2023 από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα, οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 21 Μαΐου 2023, όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο, που ήταν το τελευταίο πριν από την πρώτη κάλπη....

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός ήθελε να ανακοινώσει σήμερα την ημερομηνία των εκλογών, ώστε το τοπίο να είναι ξεκάθαρο το επόμενο δίμηνο,

Τελικά, όπως φάνηκε, ανάμεσα στις δύο βασικές ημερομηνίες για τις εκλογές, την 21η Μαΐου και την 28η Μαΐου, ο πρωθυπουργός επέλεξε την 21η του Μάη. 

Αυτό σημαίνει ότι η δεύτερη κάλπη -εφόσον χρειαστεί- θα στηθεί στις 2 Ιουλίου καθώς μεσολαβούν οι Πανελλήνιες.

Ενημερώθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την ημερομηνία εκλογών

Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη ενημερώσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την ημερομηνία των εθνικών εκλογών, την 21η Μαΐου.

1 σχόλιο:

  1. Είναι σίγουρο ότι θα είναι 21 ή 28 Μαϊου ή μήπως έχει τελικό της Super League ή εξετάσεις πανελλαδικών; Για να μην σας κοροϊδεύει ο κάθε Κυριάκος, εγώ περιμένω το διάγγελμα στο Ελληνικό λαό για να εξηγήσει "τα αδικιολόγητα", ε συγνώμη το δίλλημα των εκλογών(γίνονται εκλογές χωρίς δίλημμα - παραδοσιακά πραγματα), όσο για την αιτία της προσφυγής στην κάλπη, όλο και κάποια θα βρεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive