Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Death Proof

 

Τα πράγματα πλέον είναι πολύ σοβαρά. Τα επιστημονικά δεδομένα μετά από κλινικές μελέτες που δημοσιεύονται στους αναγνωρισμένους διεθνώς ιστοτόπους επιβεβαιώνουν την διάχυτη αίσθηση της κοινής γνώμης στο δυτικό κόσμο.Τα εμβόλια COVID σκοτώνουν.....

Αυτές οι κλινικές μελέτες και οι αποκαλύψεις που πρόκειται να ακολουθήσουν στο υπό τον Elon Musk Τwitter δεν μπορεί παρά να προκαλέσουν τεκτονικές πολιτικές σε εξελίξεις τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη-εδώ όπου οι κυβερνήσεις πίεσαν αμείλικτα και με κάθε τρόπο για την επιβολή των εμβολιασμών. Όχι όμως μόνο οι κυβερνήσεις.

Για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος ακόμη και ηγέτες, κόμματα και ΜΜΕ της αντιπολίτευσης έσπευσαν να χαρακτηρίσουν ψεκασμένους και θεωρητικούς συνωμοσίας όσους υπήρξαν επιφυλακτικοί στους εμβολιασμούς για έναν ιό η παρασκευή του οποίου βρωμούσε εργαστήριο και μάλιστα με το καλημέρα. Όλα όσα ακολούθησαν και κυρίως τα πρόσωπα που διεθνώς απαίτησαν τις υποχρεωτικότητες των εμβολιασμών δείχνουν τους ενόχους.

Στη χώρα μας η ομάδα υπό τους Τσιόδρα-Δημόπουλο-Κοντοζαμάνη (και στη συνέχεια ο κ. Πλεύρης) ήτο εκείνη που ανέλαβε εξ αρχής αφ΄ενός μεν να υπερασπιστεί τη φυσική προέλευση του ιού COVID με σχετική μελέτη και αφ΄ετέρου να επιβάλλει τα εμβόλια COVID ενώ ταυτόχρονα παρέσυρε και έναν μεταρρυθμιστή πρωθυπουργό στον θανάσιμο ίλιγγο ενός εγχειρήματος που οδεύει πλέον διεθνώς στις δικαστικές αίθουσες.

Το ενδιαφέρον όσο αφορά τη χώρα μας είναι η ταύτιση με τους Τσιόδρα-Δημόπουλο-Κοντοζαμάνη-Πλεύρη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του κόμματος του Σύριζα και ακόμη και ΜΜΕ όπως η Αυγή και η Εφημερίδα των Συντακτών που πρόσκεινται στον Σύριζα.

3 σχόλια:

  1. ΕΊΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΆΝΟΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΈΣ ΠΡΆΞΕΙΣ.

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΆΝΕΙ ?!

    ΚΑΜΊΑ ΠΡΆΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΎ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΥΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΑΑ

    ΤΙ ΣΚΤ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΙΜΟ...ΚΡΑΤΙΑ 301 ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΈΞΩ.

    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΆ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ ΆΜΕΣΑ.

    ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!


    ΜΠΣΤΡΔΚΡΑΤΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΓΊΝΕΙ

    ΝΈΜΕΣΙΣ !

    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΊ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΉ ΑΝΤΊΛΗΨΗ...
    ΓΊΝΕΤΑΙ ΝΈΜΕΣΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ ΣΤΑ ΚΕΦΆΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΙΛΑΡΕΣ ΣΕ ΕΠΑΥΛΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΌΣΤΑ...!!!

    ΝΈΜΕΣΙΣ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΤΥΦΛΟΣΟΥΡΤΙ ΟΎΤΕ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΆΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΎ.
    ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΛΑΟΎ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive