Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Ανακοίνωση «βόμβα» του ΚΚΕ κατά του ΣΥΡΙΖΑ 7 Φεβρουαρίου, 2023 Από Καλλιόπη Σουφλή

 Ανακοίνωση «βόμβα» του ΚΚΕ κατά του ΣΥΡΙΖΑ

«Οι κολλητοί της σαπίλας…» Όταν έχεις γίνει «κολλητός» της καπιταλιστικής σαπίλας, των μνημονίων, της ΕΕ, των δολοφόνων του ΝΑΤΟ και κυρίως των μεγάλων αφεντικών, είναι πολύ λογικό να αναζητάς άλλοθι για τη στάση σου στα δήθεν «κολλήματα» όσων πάνε κόντρα στο ρεύμα» επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιο του «για τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ΚΚΕ»....

Φωνάζει η… “μάνα” τον “γιό της”… λες και δεν βγήκαν από την ίδια σατανική μήτρα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ…

Λες και δεν είναι τα ίδια διεφθαρμένα γονίδια…

Λες και δεν είναι αμφότεροι εχθροί της Ελλάδας…

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Ένας από τους πατριάρχες του καπιταλισμού, ο ΤΖΙΑΝΙ ΑΝΙΕΛΙ, είχε πει:

“Υπάρχει ένα είδος ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, που μας είναι πολύ πιο χρήσιμο από τη Δεξιά…

ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΘΥΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΔΕΞΙΑ…

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ”…

Κι έτσι “γεννήθηκε” από την κουμμουνιστική μήτρα ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ,  η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ…

 

«Απόλυτα αναμενόμενο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να αναμασούν τη διαχρονική συκοφαντία των συστημικών κομμάτων – και ιδιαίτερα της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας – σε βάρος του ΚΚΕ περί «κολλημένων που θέλουν να έρθει ο λαός σε 2.500 χρόνια…».

Όταν έχεις γίνει «κολλητός» της καπιταλιστική σαπίλας, των μνημονίων, της ΕΕ, των δολοφόνων του ΝΑΤΟ και κυρίως των μεγάλων αφεντικών, είναι πολύ λογικό να αναζητάς άλλοθι για τη στάση σου στα δήθεν «κολλήματα» όσων πάνε κόντρα στο ρεύμα» επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιο του «για τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ΚΚΕ».

«Ευτυχώς ο δρόμος των μεγάλων ανατροπών ανοίγει από «κολλημένους», που δεν συμβιβάζονται με τη βαρβαρότητα και δυστυχώς για όσους έχουν υποταχθεί σε αυτήν, ο δρόμος αυτός θα αποδειχθεί πολύ πιο σύντομος από όσο νομίζουν» τονίζει καταλήγοντας το σχόλιο του κόμματος.

Πηγή

2 σχόλια:

  1. Πρεπει να εισαι πολυ ασχετος ή ανιδεος πιτσιρικας για να χαρακτηρισεις το ΚΚΕ,απο ηθη και εθιμα του τοπου,πολιτικο κομμα.Αν εξαιρεσεις καποιους πραγματικα αριστερους[μετρημενους στα δαχτυλα]ολοι ειναι ενα δημοσιο καρκινωμα,ορτινατζες της αντεθνικης απατης και εγκληματος.Φυσικα και θα καταφεροταν εναντιον του Συριζα.Πώς αλλιως θα περισωσει τον Κουλη;[Ειναι τοσο καβατζοπουστες,που εχουν αρνηθει τον ρολο του κυβερναν.Θελουν να ειναι σαν κατι κωλογριες,πισω απο ξυλινα πατζουρια που κοτσομπολευουν και κακολογουν]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αικ
    ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΑ?!
    ΓΙΑ ΠΕΣ.

    ΟΙ ΚΑΗΜΈΝΟΙ ΙΔΕΟΛΌΓΟΙ ΠΟΥ ΦΆΓΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΑΤΖΑ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ/€ΧΟΥΝ... ΣΤΟΙΧΕΙΏΔΗ ΑΝΤΊΛΗΨΗ ΚΡΙΤΙΚΉ ΣΚΈΨΗ...?!

    ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΈΣ ΜΠΡΔΤΣΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΠΆΝΕ ΟΙ ΨΥΡΡΗΖΑ... ΟΤΑΝ ΠΆΝΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΈΣ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ! ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΜΑΣ ! ΠΆΝΕ ΣΤΗΝ ΝΌΤΙΑ? Η ΠΆΝΕ ΣΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΈΣ ΑΣ ΠΟΎΜΕ ΘΡΆΚΗ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ !? ΣΤΗΝ ΘΡΆΚΗ Η ΣΤΑ ΠΈΡΙΞ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΑΡΟΥΣ?! ΑΛΕΞΟΚΟΥΛΙΔΕΣ ? ΓΑΠ ΚΛΠ ΣΥΓΓΕΝΏΝ !?
    ΣΤΗΝ ΠΈΛΛΑ? Η ΣΤΗΝ ΝΌΤΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ?!

    ΜΗΝ ΚΛΑΊΣ ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΊΣΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ!
    ΈΧΕΤΕ ΚΑΙΡΌ ΓΙΑ ΔΆΚΡΥΑ.ΟΛΟΙ !!!
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΜΠΣΤΡΔ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ! ΟΛΟΙ...


    ΗΘΙΚΏΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ 🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive