Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

ΚΥΠΡΟΣ. ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Συναγωνιστές, συναγωνίστριες, Φίλες και Φίλοι, στην Κύπρο, Ελλάδα και Απόδημοι Έλληνες. Η Κυπριακή Δημοκρατία μπήκε στο 2023 με  αφετηρία τις Προεδρικές εκλογές  αρχές Φεβρουαρίου οι οποίες θα καθορίσουν και την περαιτέρω πορεία του Κυπριακού η οποία φαίνεται να είναι και προκαθορισμένη αν λάβουμε υπόψη τις Υποψηφιότητες που έχουν υποβληθεί και τον αντιδημοκρατικό τρόπο που η προεκλογική διαδικασία διεξάγεται από κάθε άποψη. Τα ξένα συμφέροντα  κοιμούνται ήσυχα διότι έχουν μεριμνήσει ώστε  ο νέος Πρόεδρος να συνεχίσει να κρατεί την Κύπρο και το Λαό μας όμηρο.... των ανήθικων σχεδιασμών τους για διχοτόμηση της Κύπρου μας. Εκτός βέβαια και αν ο Κυπριακός Λαός κάμει το θαύμα του και κατεβεί στις εκλογές σύσσωμος και αποφασισμένος να πράξει ότι έπραξε το 2004, να  κλείσει το δρόμο που κρατούν ανοικτό τα ξένα συμφέροντα, μαυρίζοντας όλους τους Διζωνικούς υποψήφιους. Κάποτε το κλειδί της λύσης ήταν οι πρόσφυγες και η επιστροφή τους στα κατεχόμενα χωριά και τις πόλεις τους. ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, αφού αυτό το αναφαίρετο Ανθρώπινο Δικαίωμα  έχει εγκαταλειφθεί και συζητείται ρύθμιση του περιουσιακού.

Έχουμε πίστη στον Κυπριακό λαό και όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας θα αντιστεκόμαστε στο ξεπούλημα της Πατρίδας το οποίο επιδιώκουν τα ξένα συμφέροντα και οι εδώ συνοδοιπόροι τους .

Σας καλούμε να προβληματιστείτε μαζί μας  και να βοηθήσετε να αποτρέψουμε το μοιραίο για τον τόπο και το Λαό μας προωθώντας περαιτέρω τους προβληματισμούς και τις εισηγήσεις μας.

Για πλήρη και άμεση ενημέρωσή σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας, www.adoulotikerinia.com.cy

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ

Ιωάννης Σιεκέρσαββας

Πρόεδρος.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive