Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ θα ακούσουμε ακόμα; Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΣΗ. Πρόεδρος της Siemens από το Νταβός: «Ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να τρώνε κρέας για να σωθεί το κλίμα». Η μετάβαση έρχεται ταχύτατα


Ο πρόεδρος της μεγαλύτερης βιομηχανικής εταιρείας παραγωγής στην Ευρώπη δήλωσε σε πάνελ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ότι τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να τρώνε κρέας για να σωθεί το ..... κλίμα...! Αυτό λέγεται προετοιμασία για διατροφική μετάβαση... Ο στόχος της επίτευξης του «Zero Hunger» είναι στην πραγματικότητα, όπως έχουμε πει, να εξαρτηθεί η ανθρωπότητα από μια νέα τεχνητή προμήθεια τροφής, πλήρως ελεγχόμενη από το WEF. Ο Jim Hagemann Snabe, προώθησε την ατζέντα Great Reset για την αντικατάσταση του κρέατος με συνθετικές πρωτεΐνες σε ένα πάνελ «Mobilizing for Climate» στην ετήσια συνάντηση παγκοσμιοποίησης στο Νταβός της Ελβετίας την Τετάρτη.

Γράφει ο Αιγιστέας – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

«Αν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σταματήσουν να τρώνε κρέας, σας λέω, έχει μεγάλο αντίκτυπο. Όχι μόνο έχει μεγάλο αντίκτυπο στο τρέχον σύστημα τροφίμων, αλλά θα εμπνεύσει επίσης καινοτομία στα συστήματα τροφίμων», δήλωσε ο Δανός επιχειρηματίας και πρόεδρος του γερμανικού γίγαντα παραγωγής Siemens , προσθέτοντας : «Προβλέπω ότι θα έχουμε πρωτεΐνες που δεν προέρχονται από κρέας στο μέλλον, πιθανότατα θα έχουν ακόμα καλύτερη γεύση».

Η Breitbart αναφέρει: Ο γερμανικός πολυεθνικός όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων υπήρξε κεντρικό πρόσωπο στη μέχρι τώρα καταστροφική πράσινη ατζέντα στην οικονομική καρδιά της Ευρώπης, η οποία άφησε τη Γερμανία ευάλωτη στις μηχανορραφίες της παγκόσμιας πολιτικής, δηλαδή στον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ωστόσο, η ώθηση προς ένα υποτιθέμενο πιο πράσινο μέλλον έχει επικρίνει τη Siemens για τους υποτιθέμενους δεσμούς της με το σύστημα καταναγκαστικής εργασίας στην περιοχή του κομμουνιστικού κινεζικού στρατοπέδου συγκέντρωσης του Xinjiang, η οποία είναι ηγετική εταιρεία παραγωγής εξαρτημάτων ηλιακών πάνελ .

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ellinikiafipnisis.blogspot.com/2023/01/Proedros-tis-siemens-apo-to-davos-ena-disekatommyrio-anthrwpoi-prepei-na-stamatisoun-na-trwne-kreas-gia-na-swthei-to-klima-i-metavasi-erxetai-taxytata.html

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive