Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Ανοιχτή Επιστολή προς τον Καθηγητή Denis Rancourt. Μετάφραση: Απολλόδωρος

Ο Καναδός πρώην καθηγητής φυσικής λέει ότι συγκεντρώνει μια ομάδα για να διερευνήσει την ύπαρξη των ιών. Προσφέρω ιστορικά έγγραφα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν τις προσπάθειές του.

Αγαπητέ καθηγητά Rancourt: Διάβασα ότι ξεκινάτε τη δική σας έρευνα για το θέμα του ιού....

Έχετε κάνει τόσο εξαιρετική δουλειά στη στατιστική ανάλυση που είμαι βέβαιος ότι θα βρείτε το δρόμο σας σε αυτό το έδαφος. Τελικά, όλη η επιστήμη είναι φυσική, οπότε έχετε την εκπαίδευση που χρειάζεστε. Θυμηθείτε τις τάξεις μεγέθους πάνω από την πιθανότητα που απαιτεί η επιστήμη σας και οι οποίες απαιτούνται για την απόδειξη της ύπαρξης ενός θεωρητικού σωματιδίου.

Θα ήθελα να επιστήσω αμέσως την προσοχή σας στο έργο του Dr. Mark Bailey, ο οποίος έχει αποδομήσει την ίδια την ιολογία σε μια εργασία του 2022 με τίτλο "Ένας αποχαιρετισμός στην ιολογία". Η εργασία αυτή διαλύει τις παράλογες μεθόδους που χρησιμοποιούνται για να στηρίξουν τους ισχυρισμούς των ιολόγων. Ξέρω ότι γνωρίζετε το ViroLIEgy.com, καθώς έχετε προωθήσει αυτή τη σελίδα στο παρελθόν.

Πριν εξετάσουμε τον μακρύ κατάλογο των γεγονότων που ήταν γνωστά στις αρχές πριν από την 1η Ιανουαρίου 2020 (ο κύριος λόγος που σας γράφω), έχω εντοπίσει τους τέσσερις πυλώνες του προβλήματος ύπαρξης του ιού SARS-CoV-2.

1. Η εργασία της Christine Massey και των συνεργατών της καταδεικνύει ότι περισσότερες από 200 κυβερνήσεις και ιδρύματα παραδέχονται ότι δεν διαθέτουν δείγμα του ιού SARS-CoV-2 που έχει ληφθεί από ανθρώπινο ξενιστή. Οι άνθρωποι μπορεί να ισχυριστούν ότι αυτό βασίζεται σε ένα "γλωσσικό παιχνίδι", αν και συχνά, οι κορυφαίοι δικηγόροι των οργανισμών απαντούν σε αυτά τα αιτήματα του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης (FOIL/FOIA).

Οι ίδιοι οι οργανισμοί που ισχυρίζονται ότι υπάρχει ιός λένε όλοι το ίδιο πράγμα: δεν έχουν δείγμα που να έχει ληφθεί από ανθρώπινο ξενιστή, και δεν υπάρχει αρχείο ότι κάποιος άλλος έχει λάβει δείγμα. Αυτό θα πρέπει να τερματίσει τη συζήτηση. Μπορείτε να ακούσετε μια λεπτομερή συνέντευξη με την κα Massey σε μια πρόσφατη έκδοση της εκπομπής μου.

2. Επειδή κανένα σωματίδιο ιού SARS-CoV-2 δεν έχει ποτέ απομονωθεί ή αλληλουχηθεί, πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένας ψευδής τρόπος "απόδειξης". Μπορείτε να δείτε από το τμήμα της μεθοδολογίας κάθε μίας μελέτης στην επιστημονική βιβλιογραφία ότι χρησιμοποιείται η μεταγονιδιωματική, η οποία "χτίζει" μια θεωρητική έννοια ενός "ιού" χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη χωρίς κανένα πρωτότυπο για να συγκριθεί. Το μοντέλο αυτό κατασκευάζεται από αλληλουχίες που ανιχνεύονται σε τυχαία κυτταρικά υπολείμματα που περιέχουν υλικό που λαμβάνεται από πιθήκους. (Το αποτέλεσμα ομολογείται ότι είναι μια "in silico ακολουθία", ένας "κατασκευασμένος ιός", μια "συνθετική τεχνολογία νουκλεοτιδίων" ή ένα "μιμούμενο κλινικό δείγμα", μεταξύ άλλων ονομασιών).

Αν και στην ιατρική βιβλιογραφία υποστηρίζεται ότι πρόκειται για μια "πλήρη αλληλουχία", κανένα τμήμα οποιουδήποτε θεωρητικού μεταγονιδιωματικού σεναρίου δεν έχει ποτέ αποδειχθεί ότι προέρχεται από ιό, ότι ταιριάζει με ιό ή ότι προκαλεί οποιαδήποτε ασθένεια.

3. Η τεχνική PCR που χρησιμοποιείται για την "ανεύρεση του ιού" σε έναν ασθενή αναζητά θραύσματα της θεωρητικής, in silico αλληλουχίας (που υπάρχει μόνο ως κώδικας υπολογιστή) και όχι "πραγματικούς ιούς" που λαμβάνονται απευθείας από έναν ανθρώπινο ξενιστή. Η συσκευή PCR, όπως χρησιμοποιείται για τον SARS-CoV-2, δηλώνει "θετική" σε 37 έως 45 κύκλους ενίσχυσης σε όλες τις δικαιοδοσίες που έχω δει. Αυτό υπερβαίνει κατά πολύ το απόλυτο όριο ανίχνευσης του θραύσματος ενός μορίου στον κύκλο 35. Η τεχνική αυτή έχει παραδεχθεί από το CDC ότι επανειλημμένα έχει 100% ψευδώς θετικά αποτελέσματα και ότι έχει δημιουργήσει πολλαπλές, ανύπαρκτες επιδημίες (βλ. παρακάτω).

4. Το CDC, ο FDA και οι κατασκευαστές του τεστ παραδέχονται ανοιχτά ότι η παρουσία του ισχυριζόμενου "ειδικού για τον ιό RNA" που υποτίθεται ότι ανιχνεύεται με την PCR δεν αποδεικνύει τη μόλυνση. Αυτό που δεν λένε είναι ότι το ισχυριζόμενο RNA δεν είναι ειδικό για τίποτα, πολύ περισσότερο για έναν ιό. Η προέλευση του RNA που εξετάζουν είναι άγνωστη και δεν έχει αποδειχθεί ποτέ ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με ιό. Παρόλα αυτά, το θετικό PCR αποκαλείται λανθασμένα "επιβεβαιωμένη περίπτωση" λοίμωξης. Ο ισχυρισμός είναι λιγότερο λογικός από το να λέμε ότι κάποιος επιβεβαιώνεται ότι είναι ληστής τράπεζας επειδή έχει ένα πεντάλεπτο στην τσέπη του. Τουλάχιστον υπάρχουν κέρματα στις τράπεζες.

Τα παραπάνω γεγονότα είναι αυτά που μάθαμε στα τρία χρόνια από τότε που η κινεζική κυβέρνηση και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ισχυρίστηκαν ότι υπάρχει ο SARS-CoV-2.



Οι Hardly Boys δεν έχουν ιδέα. Εικόνα: South Park.

Τι ήταν γνωστό πριν από το "Covid";

Ας εξετάσουμε τι ήταν γνωστό την 1η Ιανουαρίου 2020, πριν οτιδήποτε σχετικό με το "covid" σπάσει την επιφάνεια της δημόσιας γνώσης. Λεπτομέρειες για όλες τις ημερομηνίες είναι διαθέσιμες στο χρονολόγιό μου.

- Η θεωρία της ιϊκής μετάδοσης της "γρίπης" καταρρίφθηκε από τον Dr. Milton Rosenau και άλλους σε μια σειρά προσεκτικών, καλά τεκμηριωμένων πειραμάτων που πραγματοποιήθηκαν για την κυβέρνηση των ΗΠΑ και δημοσιεύθηκαν το 1919, και δεν υπάρχει τίποτα στα ιατρικά αρχεία που να αντικρούει τα αποτελέσματά τους.

Τα πειράματα αυτά απέδειξαν ότι η "ισπανική γρίπη" δεν ήταν μεταδοτική ασθένεια. Θυμηθείτε ότι από τις πρώτες ημέρες, ο φόβος της επανάληψης της "ισπανικής γρίπης" χρησιμοποιήθηκε για να πουληθεί η "πανδημία". Κάθε άλλο παρά κρατικό μυστικό ήταν το γεγονός ότι δεν ήταν μεταδοτική ασθένεια και δημοσιεύθηκε στο Journal of the American Medical Association (JAMA), τόμος 73, αρ. 5, 2 Αυγούστου 1919. Είναι καλογραμμένο και εύκολο να το παρακολουθήσει κανείς.

- Η θεωρία του θανατηφόρου ιού για τα ξεσπάσματα της "γρίπης" του 1918-1919, 1957-58 και 1968-1970 καταρρίφθηκε από τον ίδιο τον Dr. Anthony Fauci το 2008 σε άρθρο του σε επιστημονικό περιοδικό, που κρίθηκε απο ομοτίους. Ο Fauci και οι συν-συγγραφείς του έγραψαν ότι η πραγματική αιτία θανάτου ήταν η βακτηριακή πνευμονία (αλλά κατηγόρησαν επίσης έναν ιό-φάντασμα που γνώριζαν ότι δεν ήταν μεταδοτικός). Ο Fauci έγραψε ότι σε κάθε μελλοντικό ξέσπασμα επιδημίας πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η βακτηριακή οπτική γωνία. Δεν έγινε ποτέ.

- Το "τεστ" PCR που "απέδειξε" την ύπαρξη της υποτιθέμενης επιδημίας είχε αποδειχθεί επανειλημμένα ότι έβγαζε 100% ψευδώς θετικά αποτελέσματα, κάτι που παραδέχθηκαν ευρέως το CDC και το Ιατρικό Κέντρο Dartmouth-Hitchcock, όπου δημιούργησε μία από τις τρεις ψευδείς πανδημίες εκείνης της εποχής. Το θέμα αυτό αναφέρθηκε εκτενώς στους New York Times - με ακρίβεια.

Το CDC προειδοποίησε το 2007 ότι η PCR δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για γενικό έλεγχο κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας (στην προκειμένη περίπτωση, μιας ισχυριζόμενης επιδημίας) λόγω του γνωστού προβλήματος των ψευδών πανδημιών - αλλά αυτό ακριβώς έκαναν με αυτήν. Επιπλέον, ένα "θετικό" αποτέλεσμα PCR έγινε "επιβεβαιωμένο κρούσμα", ενάντια στα γεγονότα και τη συμφωνημένη επιστήμη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - Στις αρχές του 2020, το CDC παραδέχθηκε και πάλι: "Η ανίχνευση του ιϊκού RNA μπορεί να μην υποδεικνύει την παρουσία μολυσματικού ιού ή ότι ο 2019-nCoV είναι ο αιτιολογικός παράγοντας για τα κλινικά συμπτώματα" (η έμφαση προστέθηκε). Με άλλα λόγια, το CDC παραδέχεται ανοιχτά ότι το τεστ του, το οποίο γνωρίζει ήδη ότι παράγει 100% ψευδώς θετικά αποτελέσματα, είναι άχρηστο ως διαγνωστικό εργαλείο. Ως εκ τούτου, ένα θετικό PCR δεν μπορεί να είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα για οτιδήποτε.



(U//FOUO) Σημαίνει: "Use: For Official Use Only." Αυτό δεν ήταν ένα διαβαθμισμένο έγγραφο, αλλά μάλλον ένα υψηλόβαθμο κυβερνητικό υπόμνημα. Διαβάστε το έγγραφο

- Η μαζική ψυχογενής επίδραση των δελτίων ειδήσεων τεκμηριώθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) το 2006. Οι αναφορές για τον απλό φόβο της τρομοκρατίας ή για ένα και μόνο περιστατικό θα μπορούσαν να στείλουν αμέσως χιλιάδες ανθρώπους στο νοσοκομείο με κλινικά συμπτώματα και χωρίς να έχουν εκτεθεί σε καμία χημική ουσία ή παθογόνο - μόνο στην ιδέα ενός τέτοιου περιστατικού. Ως εκ τούτου, γνώριζαν ότι η συνεχής κάλυψη θα προκαλούσε πανικό και θα έστελνε πολλούς ανθρώπους στο νοσοκομείο με συμπτώματα αλλά χωρίς μόλυνση ή έκθεση.

- Υπήρξαν δύο γεγονότα σχεδιασμού τον Οκτώβριο του 2019, τα οποία αποδεικνύουν απερίφραστα ότι αυτό που συνέβη στις αρχές του 2020 ήταν προμελετημένο, σχεδιασμένο και εκτελεσμένο. Το ένα ήταν το “Γεγονός 201”, το οποίο σχεδίασε επί χάρτου το πρώτο ξέσπασμα κορονοϊού στον κόσμο δύο μήνες πριν οι ίδιοι άνθρωποι ισχυριστούν ότι είχε συμβεί. Χορηγοί ήταν το Κέντρο Ασφάλειας Υγείας του Johns Hopkins, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Gates - πρωταγωνιστές του επόμενου σεναρίου "ιός".

- Το άλλο ήταν ένα συνέδριο και ένα πάνελ του C-Span στο Milken Institute τον Οκτώβριο του 2019, στο οποίο προωθήθηκε ένα "παγκόσμιο εμβόλιο γρίπης" με mRNA και υποστηρίχθηκε η επαναπροσδιορισμός της γρίπης ως κάτι τόσο θανατηφόρο όσο το AIDS ή ο καρκίνος. Παίξτε αυτό το δίλεπτο ηχητικό από τον Fauci, ή ακούστε μια πλήρη έκθεση για το "mRNA παγκόσμιο εμβόλιο γρίπης" που έγινε το εμβόλιο "covid".

- Ο φερόμενος"ιός" μαγειρεύτηκε σε έναν υπολογιστή χρησιμοποιώντας μεταγονιδιωματική στις αρχές Ιανουαρίου 2020 από μια ομάδα στην οποία συμμετείχε το Ιατρικό Κέντρο Johns Hopkins, ένας από τους χορηγούς της συνόδου σχεδιασμού του  Event 201. Μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2020, υπήρχαν διάφορες διαφορετικές εκδοχές της in silico ακολουθίας, καμία από τις οποίες δεν ταίριαζε.

Έχουν ονόματα που κανείς δεν έχει ακούσει ποτέ, όπως 402123 ή MN908947. Σήμερα υπάρχουν περίπου 14 εκατομμύρια ισχυριζόμενες αλληλουχίες του SARS-CoV-2, χωρίς δύο ίδιες, χωρίς να υπάρχει "πρωτότυπο" για να συγκριθεί.

Το ερώτημα για το αν υπάρχει ο SARS-CoV-2 είναι πολύ πιο απλό από ό,τι φαίνεται- και όταν κοιτάξετε πιο προσεκτικά, θα δείτε ότι τα ίδια προβλήματα υπάρχουν με κάθε άλλο ισχυρισμό για την ύπαρξη ενός ιού.

Ποιος είναι ο ισχυρισμός και ποια είναι η απόδειξη; Αυτά είναι τα ερωτήματα.

Καλή τύχη στην αναζήτησή σας. Δεν τη χρειάζεστε πραγματικά, όμως- η πραγματική δουλειά έχει ήδη γίνει και σας προτείνω να ξεκινήσετε από εκεί.

Ειλικρινά δικός σας,

Eric F. Coppolino


Πρόσθετη έρευνα: Cindy Tice Ragusa


Apollodoros’s Newsletter
Dr. Sam Bailey: Διαβούλευση για τους Iούς - BINTEO (Ελληνικοί υπότιτλοι)
Watch now (20 min) | Μετάφραση: Απολλόδωρος 31 Ιουλίου 2022 | Dr.SamBailey | Διαβάστε το εδώ…
Read more
Apollodoros’s Newsletter
Ντοκυμαντέρ: "Το Τέλος της Θεωρίας των Μικροβίων / Ιών" - ΒΙΝΤΕΟ (Ελληνικοί υπότιτλοι)
Watch now (155 min) | Μετάφραση: Απολλόδωρος 22 Ιουνίου 2022 | Spacebusters | Διαβάστε το εδώ…
Read more
Apollodoros’s Newsletter
Αποχαιρετισμός στην Ιολογία - Έκθεση Eμπειρογνώμονα (Expert Edition)
Μετάφραση: Απολλόδωρος 15 Σεπτεμβρίου 2022, Dr.Sam Bailey Διαβάστε το εδώThanks for reading Apollodoros’s Newsletter! Subscribe for free to receive new posts and support my work…
Read more




***Δικτυογραφία:

Open Letter to Prof. Denis Rancourt - by Eric F. Coppolino

Planet Waves FM from Chiron Return
Open Letter to Prof. Denis Rancourt
Dear Prof. Rancourt: I have read that you’re embarking on your own investigation into the virus issue. You’ve done such excellent work on statistical analysis that I’m sure you’ll find your way through this territory. In the…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive