Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Έσπασε πλέον την σιωπή του ο Μιχάλης Καρχιμάκης. Επιτέλους τον ακούμε να αποκαλύπτει ότι: «Σήμερα η αθλιότητα αναβαθμίστηκε.

 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "Επιτέλους έσπασε Η ΣΙΩΠΗ Νέα Αφετηρία ΠΑΣΟΚ για την πατρίδα για την παράταξη" 
Δεν ήταν απλά ένας βουλευτής της ΝΔ αλλά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αυτός που τόλμησε να μιλήσει για PAMPERS και να συγκρίνει τον Αντρέα Παπανδρέου με την υπόθεση Καλογρίτσα. Κύριε Μητσοτάκη σας απαντώ ευθέως:... Εγώ βρήκα τις επιταγές που έστελνε η ΝΔ επί της προεδρίας του πατέρα σας στον Μαμανέα για να ψευδομαρτυρήσει. Η σκευωρία τότε κατέπεσε και η δεξιά μπήκε στο ιστορικό περιθώριο για δεκαετίες. Εκεί θα σας οδηγήσουμε και πάλι. “Καληνύχτα σας κύριε Μητσοτάκη”».
Όχι σύντροφε Μιχάλη Καχριμάκη, δεν θα σταλεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ιστορικό περιθώριο, θα καταδικαστεί από την δικαιοσύνη και θα μπει κανονικά στην φυλακή για το αδίκημα της σύστασης και λειτουργίας εγκληματικής οργάνωσης. Και μάλιστα όχι με έωλα στοιχεία αλλά με ατράνταχτες αποδείξεις ενοχής. Όπως ακριβώς βρίσκεται στην φυλακή ο Ηλίας Κασιδιάρης, έτσι ακριβώς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάει να τον κάνει παρέα. Η ενοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν αναδείχτηκε απλά, αποδείχτηκε πλήρως.

Michail Charalampidis

2 σχόλια:

  1. ΆΝΤΕ ΠΆΛΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΆΛΙΑ.


    ΔΕΊΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΊΝΕΤΕ...

    Συγκλονίζει Αγιορείτης Γέροντας
    Λέει για την ΕΥΧΉ.(ΤΙΤΛΟΣ ΒΊΝΤΕΟ ΓΙΟΥΤΙΟΥΜΠ)

    Channel Vima orthodoxias

    ΜΠΈΣΑ ΝΤΌΜΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ!

    ΞΥΠΝΉΣΑΜΕ ΑΠΌΤΟΜΑ!!! ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΉ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΕΙΛΙΚΡΙΝΉ ΟΡΘΉ ΔΌΞΑ Η ΠΊΣΤΗ ΕΓΚΆΡΔΙΑ Ο ΛΟΓΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΠΛΟΣ.
    ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΌΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΎ ΓΑΙΑΣ
    ΈΦΤΑΣΕ ! ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΣΤΟ ΠΛΉΡΩΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΎ. ΙΣ.ΧΡ.

    ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΛΎ ΣΥΖΗΤΆΣ... ΤΑ ΠΟΛΛΆ ΛΌΓΙΑ ΕΊΝΑΙ... ?

    ΔΡΆΣΕ Η ΖΩΗ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΆΣΗ.
    ΖΉΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτσε φρόνιμα καί μήν λές πολλά 3:49 μ.μ. γιατί θά στόν.....ακουμπήσω από πίσω καί όχι μόνο..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive