Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Πέθανε ξαφνικά ενώ έκανε σκι ο πρόεδρος του συλλόγου χιονοδρομίας Φλώρινας

 

 Θλίψη έχει προκαλέσει στους κόλπους της χιονοδρομίας ο θάνατος του πρόεδρου του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας, Λάζαρου Καράντζα, ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που έκανε σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου και έχασε τις αισθήσεις του....

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, ενώ η γιατρός του χιονοδρομικού, μαζί με τρεις ακόμα γιατρούς που βρίσκονταν τυχαία στον χώρο, του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.
«Από σήμερα η χιονοδρομία είναι φτωχότερη τόσο για τον σύλλογο μας όσο και για την πόλη αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα», αναφέρει ο ΣΟΧ Φλώρινας σε συλλυπητήριο μήνυμά του.
«Μπορεί αυτή η φράση για άλλους να ήταν τετριμμένη, όμως ο Λάζαρος μας “έφυγε” κυριολεκτικά πάνω στα σκι, υπηρετώντας τον σύλλογο μας και την χιονοδρομία που τόσο αγάπησε. Λάτρης της φύσης, των βουνών και του χιονιού προσέφερε τα μέγιστα για την ανάδειξη της χιονοδρομίας και της πόλης μας. Καλοσυνάτος, χαμογελαστός και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει, θα μείνει βαθιά χαραγμένος στην μνήμη όλων μας. Τα λόγια περισσεύουν, το έργο του έχει μιλήσει και θα συνεχιστεί στην μνήμη του», τονίζει ο ΣΟΧ. Συντετριμμένο είναι το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Συλλόγου, που εκφράζουν τη «βαθύτατη οδύνη» τους για τον αδόκητο χαμό του καθώς και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στην μεγάλη οικογένεια της χιονοδρομίας.
Ο Λάζαρος Καράντζας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ήταν ένα δραστήριο και ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της κοινωνίας της Φλώρινας. Είχε σπουδάσει χημικός -μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ασχολούνταν όμως με την οικογενειακή επιχείρηση. Εκτός από τον Σ.Ο.Χ., συμμετείχε για πολλά χρόνια στο Δ.Σ. του Φ.Σ.Φ. «Αριστοτέλης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive