Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος το 1990 εκλέχτηκε γραμματέας της ΚΝΕ ..

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "o Σύγχρονος αλφαμίτης της Μακρονήσου Από γραμματέας της KNE στη συμμορία του Μητσοτάκη και τώρα εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών"

Ξέρετε μωρέ τού κόμματος που θέλει τα σύνορα μέχρι Όλυμπο και επιδιώκει με βία την δικτατορία του προλεταριάτου. ΤΟ 1991 έφυγε από το ΚΚΕ και πήγε στον Συνασπισμό αριστεράς....

Το 1993 έφυγε από τον Συνασπισμό και πήγε στο ΠΑΣΟΚ.
Το 1999 εξαφανίστηκε γενικώς και έγινε επιστημονικός συνεργάτης και πρόεδρος της εταιρείας GPO ΑΕ, από το2000 έως το 2016.
Το 2015 πήγε στη ΝΔ έγινε Συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και μετά βουλευτής Επικρατείας και υπουργός.
Ο Θεοδωρικάκος είναι υπουργός Προστασίας του Πολίτη κι έμαθε από τις εφημερίδες για τα κυκλώματα των αστυνομικών που μιλάνε με νονούς αθλητριών συμφερόντων.
Ο Θεοδωρικάκος είναι υπουργός Προστασίας του Πολίτη και κάλυψε την υπόθεση του γιου του που πιάστηκε με ναρκωτικά...
Λέτε να έχει το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι εκδόσεως αμετακλητου αποφάσεως;
Ο Κασιδιαρης γιατί όχι;;;;;

Lampros Chouliaras

4 σχόλια:

  1. ΓΡΆΨΕ ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΓΕΜΙΣΤΌΣ
    ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΓΙΑΡΕΟΙ ΤΟΥ ΒΙΖΑΝΤΙΟΥ. ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΊΖΑΝΕ ΚΆΡΓΑ! ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΥΗΘΕΊ ΖΩΡΟΣΤΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΘΕΙΑ...


    ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΎ ΣΑΝΌ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λες να πηγαινε περα -δωθε,μπας και του κατσει καμια προοδευτικη;Γιατι στα παλια αρρωστημενα μυαλα,αυτο κυκλοφορουσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αικ ΣΧΌΛΙΟ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΣ ΞΈΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΑ ΔΏΘΕ ΤΡΑΜΠΑΛΕΣ.ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ 301 . ΑΛΛΆ ΕΣΥ ΡΩΤΑ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΨΗΦΑΣ. ΜΗΝ ΕΊΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι αυτο που λεμε οτι"οταν το δαχτυλο δειχνει το φεγγαρι,ο πανηλιθιος ξυνει τ'αχαμνα του"Τουτεστιν,γνωστη η πρεμουρα καποιων,μην θιξουμε κανενα τσογλανι απο το σκυλολοι του Κουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive