Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Open in app or online Ο Ισχυρισμός Της Ολλανδικής Κυβέρνησης Ότι Το Άζωτο Είναι "Ρύπος" Βασίζεται Στα Ίδια Σκουπίδια Επιστημονικής Φαντασίας Με Τα Εμβόλια Και Την Κλιματική Αλλαγή.

Μετάφραση: Απολλόδωρος. (Natural News) Σύμφωνα με τους παγκοσμιοποιητές που κυβερνούν την Ολλανδία, το άζωτο, ένα φυσικό στοιχείο που χρειάζονται τόσο τα φυτά όσο και τα ζώα για να αναπτυχθούν και να αναπαραχθούν, είναι "ρύπος" που προκαλεί "υπερθέρμανση του πλανήτη".....

Και τουλάχιστον ένας Ολλανδός επιστήμονας μιλάει ενάντια σε αυτές τις ανοησίες.

Ο Jaap Hanekamp δεν αποδέχεται τον ισχυρισμό της κυβέρνησής του ότι το άζωτο μολύνει το ολλανδικό περιβάλλον, απαιτώντας από τους κτηνοτρόφους να σκοτώσουν τα κοπάδια τους προκειμένου να δημιουργήσουν μια "πράσινη" ουτοπία.

Μια τέτοια "επιστήμη", λέει ο Hanekamp, δεν έχει καμία βαρύτητα. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για επιστήμη σκουπίδια με κάθε έννοια του όρου, όπως και ο ισχυρισμός ότι το διοξείδιο του άνθρακα (CO2), το οποίο χρειάζονται τα φυτά για να αναπτυχθούν, είναι "ρύπος".

"Αντιμετωπίζουμε πλέον τους αγρότες ως ρυπαντές, τέλος της ιστορίας, η οποία είναι μια πολύ περίεργη προοπτική", λέει ο Hanekamp, επισημαίνοντας ότι οι Ολλανδοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι εφευρίσκουν τους δικούς τους ορισμούς και χρησιμοποιούν ψεύτικη εμπειρογνωμοσύνη για να προωθήσουν την άποψη ότι η γεωργία και η καλλιέργεια τροφίμων σκοτώνουν κατά κάποιο τρόπο τον πλανήτη.

Ο Hanekamp, παρεμπιπτόντως, εργάζεται ως αναπληρωτής καθηγητής χημείας στο University College Roosevelt στο Middleburg.

--> Υπάρχουν αρκετοί Hanekamp στην Ολλανδία για να σταματήσουν την καταστροφή της χώρας στα χέρια των παγκοσμιοποιητών που έχουν εμμονή με το κλίμα;

Όποιος γνωρίζει έστω και στοιχειωδώς από κηπουρική, γνωρίζει ότι το άζωτο είναι βασικό συστατικό για την ανάπτυξη των φυτών. Χωρίς αυτό, τα φυτά πεθαίνουν, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει τροφή για τα ζώα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει τροφή για τους ανθρώπους.

"Οι χημικές ουσίες του αζώτου είναι θρεπτικά συστατικά", λέει ο Hanekamp. "Τα χρειάζεστε για την ανάπτυξη των φυτών".

Η ολλανδική κυβέρνηση, ωστόσο, διαφωνεί. Το 2019, ένα διεφθαρμένο ολλανδικό δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν μπορούν να κατασκευαστούν νέες κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις λόγω των εκπομπών αζώτου, οι οποίες υποτίθεται ότι επηρεάζουν τα ολλανδικά φυσικά αποθέματα.

"Στους αμμόλοφους, τους βάλτους και τους ερημότοπους, που φιλοξενούν είδη προσαρμοσμένα στην έλλειψη αζώτου, η ποικιλότητα των φυτών έχει μειωθεί, καθώς τα αζωτούχα χόρτα, οι θάμνοι και τα δέντρα μετακινούνται", αποφάσισε το δικαστήριο.

Ο Hanekamp είναι της πεποίθησης ότι η ολλανδική κυβέρνηση έχει αποκτήσει τέτοια εμμονή με το άζωτο που αποκλείει από την εξίσωση οτιδήποτε άλλο μπορεί να επηρεάσει τη φύση, συμπεριλαμβανομένου κάτι τόσο απλό όσο η θέση των υπόγειων υδάτων σε μια δεδομένη περιοχή σε σχέση με την επιφάνεια.

Ένας άλλος περιβαλλοντικός παράγοντας που αγνοείται πλήρως από την ολλανδική κυβέρνηση είναι οι φυσικές μετατοπίσεις των οικοσυστημάτων, οι οποίες κατηγοριοποιούνται εσφαλμένα ως "ζημιές" που προκαλούνται από τον άνθρωπο.

"Είναι μια αλλαγή στη βιοποικιλότητα κακή από μόνη της ή είναι απλώς μια αλλαγή;" αναρωτιέται ο Hanekamp.

Η ειρωνεία του ότι οι Κάτω Χώρες εστιάζουν τόσο πολύ στην προσπάθεια να διατηρήσουν τα πάντα παρθένα είναι το γεγονός ότι η χώρα δεν θα υπήρχε καν αν δεν υπήρχε η προηγμένη τεχνολογία.

Μεγάλο μέρος του εδάφους της χώρας είναι τεχνητό, βρίσκεται κάτω από τη στάθμη της θάλασσας και είναι κατοικήσιμο μόνο χάρη στην εφευρετικότητα του ανθρώπου. Με αυτό κατά νου, αν η ολλανδική κυβέρνηση θέλει πραγματικά να γίνει φυσική, τότε ίσως η χώρα πρέπει να βυθιστεί ξανά κάτω από το νερό, όπου μπορεί να πάψει να υπάρχει;

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Κάτω Χώρες δεν θα πρέπει να εφαρμόζουν καλή διαχείριση της γης - φυσικά και θα πρέπει. Αλλά το να δαιμονοποιούμε το άζωτο ως ένα είδος περιβαλλοντικού κακού, είναι απλά ανοησία, και ο Hanekamp έχει βαρεθεί πλέον αυτές τις ανοησίες.

Πρόσφατα συνέγραψε μαζί με τον William Briggs ένα έγγραφο που περιγράφει τα πολλά προβλήματα με τα επιχειρήματα και τη θέση της ολλανδικής κυβέρνησης κατά του αζώτου.

"Ξαφνικά, οι αγρότες είναι το πρόβλημα; Τι λέτε για τους πολιτικούς;" ρώτησε ένας σχολιαστής στους Epoch Times. "Η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων είναι το πρόβλημα. Να τρώμε ή να μην τρώμε; Ο αποπληθυσμός είναι πολύ πιθανόν ο στόχος".

Ένας άλλος έγραψε ότι η ολλανδική κυβέρνηση δεν προσπαθεί να σώσει το περιβάλλον από τη "ρύπανση", αλλά μάλλον το χρησιμοποιεί ως δικαιολογία για να αρπάξει τη γη, να χρεοκοπήσει τη χώρα και να εκπληρώσει την Ατζέντα 2030.


Περισσότερες σχετικές ειδήσεις σχετικά με τους παγκοσμιοποιητές και την αφήγηση της κλιματικής παραφροσύνης τους μπορείτε να βρείτε στο FakeScience.news.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

TheEpochTimes.com

NaturalNews.com


***Δικτυογραφία

The Dutch government’s claim that nitrogen is a “pollutant” relies on the same junk science fiction as vaccines and climate change – NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-07-22-dutch-government-claim-nitrogen-pollutant-fiction.html

1 σχόλιο:

  1. αν ηταν ριπος τα φυτα δεν θα το λατρευαν, ολοι ξερουμε πως ειναι το καλητερο λυπασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive