Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Ελληνική Κοινότητα Ανεμβολίαστων. ΕΛΑ κι ΕΣΥ. ΒΙΝΤΕΟ

official_logo_null Αγαπητοί  συναγωνιστές, συγχαρητήρια για τον ηρωισμό και την γενναιότητα που επιδείξατε λέγοντας σαν γνήσιοι ΕΛΛΗΝΕΣ το μεγάλο ΟΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ειδικά εσείς...

που χωρίς να είστε ενήμεροι και πιστεύοντας ότι ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 θα σας ωφελήσει, αλλά ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ τον “έμμεσα” υποχρεωτικό εμβολιασμό, θεωρώντας ότι αυτό σας αφαιρεί το δικαίωμα να αποφασίζετε για τον εαυτό σας ελεύθερα. Συγχαρητήρια σε όσους προτίμησαν να διαβάσουν ένα βιβλίο αντί να πάνε να δουν ένα θεατρικό έργο επειδή “ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ”.   Συγχαρητήρια σε όσους προσκλήθηκαν από φίλους να πάνε σε μια καφετέρια μόνο για εμβολιασμένους, αλλά απάντησαν «Εγώ θα πάω στο πάρκο!». Συγχαρητήρια σε όσους ακούσανε τον Πρωθυπουργό να χαρακτηρίζει σε επίσημο διάγγελμα του τους ανεμβολίαστους ως «ψεκασμένους» και από μέσα τους είπανε «Έγνοια σου και οι εκλογές είναι κοντά!». Συγχαρητήρια σε εσένα που άντεξες! 

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2022/12/blog-post_59.html

 https://koinotita-anemvoliaston.gr/?f...

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive