Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Σπάει όλα τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο η ανικανότητα και ο ευτελισμός των οργάνων του κράτους απο την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "Θάνος Πλεύρης Επειδή αντικαπνιστικός νόμος και ισχύει και εφαρμόζεται ήδη με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑÎΑΓ ΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Paul Frank Μαλλον εχει καταργηθει χωρους. νομος περι καπνισματος στους εσωτερικους" 
Μετά τα καραγκιοζιλίκια του Άδωνι Γεωργιάδη να σηκώνει καφάσια με μπρόκολα και λάχανα, αυτή την φορά πρωταγωνιστής ήταν ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Ο εν λόγο υπουργός εξήγγειλε πρόστιμα μέσω twitter, σε νυχτερινό μαγαζί όπου διασκέδαζε ο σύζυγος της Δέσποινας Βανδή , Βασίλης Μπισμπίκης και ο οποίος απο φωτογραφίες... και βίντεο που κυκλοφόρισε στα social media, εθεάθη με τσιγάρο στο χέρι.
Οπότε φίλοι όλοι εσείς που δραστηριοποιείστε στα social media και αναρτάτε φωτογραφίες απο διάφορες στιγμές της ζωής σας , είτε πλούσια τραπέζια με φαγητά , είτε νυχτοπερπατήματα κλπ. να έχετε κατά νου ότι μπορεί να σας εντοπίσει όχι "υπηρεσία" αλλά κάποιος υπουργός που θέλει να δείξει "παραγωγικότητα" και να σας στείλει μέσω twitter την "λυπητερή" !!!

Giorgos Krikopoulos

1 σχόλιο:

  1. Αντε να δουμε πώς ενας υπευθυνος κατα νομο[και οχι ο υπουργος]μπορει να ριξει προστιμο απο μια φωτογραφια που δειχνει πιθανη τελεση παρανομου πραξεως.Μιλαμε για την απολυτη επικοινωνιακη ξεφτιλα.Πρεπει να εισαι επιτηδες πανηλιθιος και να κανεις την υπερτατη ακροτητα,να ψηφισεις αυτο το παναθλιο υποκειμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive