Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Ο ντελιβεράς, που σου φέρνει το φαγητό μουσκεμένος μέχρι το κόκκαλο, ένα εικοσάρικο παίρνει και πολλές φορές πεθαίνει μέσα στους δρόμους σαν το σκυλί ..

 
Το παιδί στο βενζινάδικο που σου πλένει τα τζάμια, τρίβει τα χέρια του από το κρύο όσο περιμένει να σου βάλει βενζίνη και πολλές φορές καταλήγει να κλαίει γιατί δεν αισθάνεται τα χέρια και τα πόδια του, ένα εικοσάρικο παίρνει....
Τα νέα παιδιά που σου σερβίρουν τον καφέ σου βαστώντας δίσκους πιο βαριούς από το δικό τους βάρος και πηγαινοέρχονται με 40 βαθμούς μέσα στον ήλιο για να περνάς εσύ καλά, ένα εικοσάρικο παίρνουν και πολλές φορές πέφτουν λιπόθυμα στην άμμο ή στα πεζοδρόμια από ηλίαση .
Αυτός που απλώνει την άσφαλτο στο δρόμο και καίγεται ζωντανός, ένα εικοσάρικο παίρνει.
Οι χαμηλοσυνταξιούχοι που δούλευαν μία ολόκληρη ζωή μεροδούλι μεροφάι, ένα εικοσάρικο παίρνουν και στερούν από το φαγητό τους για να πάρουν φάρμακα ή να πληρώσουν λογαριασμούς.
Η πωλήτρια στο μαγαζί, η ταμίας στο super market, ο οδοκαθαριστής και εκατοντάδες άλλοι ένα εικοσάρικο παίρνουν και συντηρούν οικογένειες και παιδιά.
Ένα εικοσάρικο κοστίζει και το ελαιόλαδο στο ράφι του super market, το οποίο το κοιτούσε μία γιαγιούλα εχθές το πρωί, έριξε μία ματιά στο καλάθι που κρατούσε και άπλωσε το χέρι της να το πάρει αλλά το άφησε μετέωρο και μετά πήρε ένα μικρότερο μπουκάλι πυρηνέλαιο γιατί δεν το είχε το εικοσάρικο.
Επειδή λοιπόν αυτό το γαμημένο το εικοσάρικο, το ποτισμένο με πολύ ιδρώτα όταν το έχεις εύκολο το χαρίζεις, στα λόγια πάντα στο κάθε γύφτος και σου κακοφαίνεται γιατί έφαγε μία σφαίρα, να σε πληροφορήσω ότι και εγώ το ίδιο θα έκανα για καθένα που κλέβει ένα εικοσάρικο.
Αν την σφαίρα όμως την είχε φάει αστυνομικός αυτό το γαμημένο το εικοσάρικο δεν θα το δίνατε, ούτε στη μάνα, ούτε στη γυναίκα, ούτε στα παιδιά του, ξεχνώντας βέβαια ότι τη σφαίρα δεν την έφαγε για το εικοσάρικο αλλά γιατί πήγε με το ενάμιση τόνο αυτοκίνητο που οδηγούσε χωρίς άδεια, χωρίς δίπλωμα, χωρίς ασφάλεια, να πατήσει αστυνομικούς των 30 ευρώ την ημέρα που ήταν πάνω στις μηχανές και να τους σκοτώσει.
Για μένα, κάθε σφαίρα αστυνομικού πρέπει να γράφει πάνω, ένα όνομα κακοποιού.
Υ.Γ Να μου πείτε πόσα εικοσάρικα κόστισαν οι χθεσινές ζημιές από το στακολόι.  Ιππολυτη Ελληνις

2 σχόλια:

  1. Οταν το παιδι σου,που θα πινει καφε με τους φιλους του,ατυχως,κοντα σε μια πορεια,μεινει αναπηρο απο κατι καυλωμενους,αναικπεδευτους και απειρους κωλομπατσους τοτε θα καταλαβεις την αξια του ανθρωπου και οχι του 20ρικου.Οταν ηδονιζεσαι με αναρθρες κραυγες αμβλυνοων φασιστων,δεν μπορω να σου εξηγησω τι ειναι βια,αυθαιρεσια και παρακρατος.Κρατα σαν αξια το 20ρικο και εχετο σφιχτα στο χερι σου,διαβαινοντας την Αχερουσια.Τεσσερις ευχες του παπα στα νεκροταφεα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 301 ΣΑΣ ΜΑΣ ΚΛΈΒΟΥΝ

    ΟΛΟΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    ΟΛΟΙ ΚΆΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΊΕΣ

    ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙΑΥΤΗ!!!

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ
    ΚΥΝΉΓΙ ΠΟΥΧΟΥΝ ΝΑ ΦΆΝΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΟΊ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ 301 ΕΊΝΑΙ ΜΙΣΆΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΣΑΤΑΝΟΚΟΛΠΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΏΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΚΙΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΡΏΝΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ! ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΏΝΕ ΚΑΝΊΒΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΆΚΙΑ!

    ΠΩΣ ΕΊΠΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive