Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Τι θα γίνει βρε ντροπαλά ομορφόπαιδα εκεί στην ΕΥΠ; Ούτε σε πελάτες ή δικούς μας ανθρώπους δε μπορούμε να μιλήσουμε πια;

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομοΤο έχετε ξεφτιλίσει το ζήτημα με το να "ακούτε" το καθετί σε κάθε συνομιλία. Αλλά να φτάσετε στο σημείο να σας ακούσουμε στη συνομιλία που είχα με δικό μου άνθρωπο να συζητάτε μεταξύ σας, είναι αστείο! Δε θέλω ερασιτεχνισμούς, είδατε τι είπε ο Κώστας Καραμανλής:... εμένα με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες. Δηλαδή, δείξτε και εσείς λίγο επαγγελματισμό!
Για πείτε ποια από όλες τις σημερινές συνομιλίες ήταν απειλή για την εθνική ασφάλεια;
1. Η συνομιλία με τον πελάτη Ιταλία για τα κιτ τροφίμων;
2. Η συνομιλία για οικογενειακό θέμα;
3. Η συνομιλία για την κλινική μελέτη ενός κιτ που τελειώνει αυτή τη βδομάδα;
4. Η συνομιλία για τις κατινιές κάποιας;
5. Η συνομιλία με πελάτη Ελλάδα για κάποια κιτ και διευκρινήσεις επί αυτών;
6. Η συνομιλία για τις κοινωνικοπολιτικές καταστάσεις της χώρας διαχρονικά;
Τουλάχιστον, όταν θα έχω ανάγκη από διάλειμμα, πάρτε ένα τηλέφωνο να τα λέμε. Τόσο καιρό με ακούτε. Δε λέω, είστε καλοί ακροατές. Το απαραίτητο συστατικό μίας ωραίας σχέσης. Α! Και που είστε, τα Χριστούγεννα μην με ξεχάσετε και με στεναχωρήσετε. Να με πάρετε να πούμε ευχές!
Χτες συζητούσα και για εκείνο το σενάριο που θα το κάνω είτε μυθιστόρημα είτε εικονογραφημένο. Πως σας φάνηκε; Πάντα με ενδιέφερε η γνώμη του θεατή. Για πείτε...
Σοβαρευτείτε! Αν ψάχνετε κινδύνους για την εθνική ασφάλεια, για κοιτάξτε καλύτερα που βρίσκονται, όσο διαλύεται η συνοχή της χώρας και το κομματικό κουτόχορτο πάει σύννεφο.
Ποντίκας Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive