Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: "Ανάμειξη στην ελληνική προεκλογική μάχη"

 Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και άτομα που στέκονται

Παρέμβαση στα ελληνικά πολιτικά πράγματα θέλει να έχει η Τουρκία, με κινήσεις συσπείρωσης των ακραίων παραγόντων της μειονότητας, ώστε να χειραγωγηθεί η μειονοτική ψήφος.Τις τελευταίες ημέρες στην Θράκη υπήρξε μια παρέλαση των τοπικών παραγόντων... και των ακραίων της μειονότητας σε αποχαιρετιστήριες εκδηλώσεις του απερχόμενου Γενικού Προξένου στην Κομοτηνή Ομέρογλου. Κινήσεις που επιχειρούν να συσπειρώσουν τους οπαδούς του τουρκισμού και να εμφανίσουν μια συμπαγή μειονοτική ψήφο στις ελληνικές εκλογές.
Το ΚΙΕΦ της Τσιγδέμ Ασάφογλου, δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένο να συμμετάσχει στις εθνικές εκλογές, παρά το γεγονός ότι η απλή αναλογική είναι μια πρόκληση. Όμως το τουρκικό προξενείο θέλει να κατευθύνει την ψήφο σε κόμματα όπου έχει μεγαλύτερη επιρροή και αυτά δεν είναι ούτε η ΝΔ ούτε το ΠΑΣΟΚ.
Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χ. Ζεϊμπέκ, ομιλεί για «τουρκική μειονότητα» και οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ στο μειονοτικό, αποτελεί την ένδειξη για το που θα επιχειρηθεί να κατευθυνθεί η μειονοτική ψήφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive