Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ, ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ !

“Είναι άλλωστε αυτή μία πρακτική ολόκληρων δεκαετιών, το Συμβούλιο της Επικρατείας να ζητά στοιχεία από τη Διοίκηση, αυτή να αρνείται, και η ζωή να συνεχίζεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα και όλα αυτά προφανώς σε βάρος των Ελλήνων πολιτών και της απόδοσης δικαίου....Ας είναι έστω αυτή εδώ η μήνυση η αρχή του τέλους για την πρακτική αυτή, η οποία βάναυσα και συστηματικά πλήττει το κοινό περί δικαίου αίσθημα και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.”

Το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν μπορούσε να κάνει πια πως δεν βλέπει την απείθεια του υπουργείου Υγείας.

Και ελλείψει των στοιχείων που ζήτησε ,

ακύρωσε την παράταση της αναστολής.

Την Τρίτη αρχίζει η Δίκη του Αιώνα.

Για την επόμενη ακύρωση.

Αυτήν της απάτης…

“Είναι άλλωστε αυτή μία πρακτική ολόκληρων δεκαετιών, το Συμβούλιο της Επικρατείας να ζητά στοιχεία από τη Διοίκηση, αυτή να αρνείται, και η ζωή να συνεχίζεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα και όλα αυτά προφανώς σε βάρος των Ελλήνων πολιτών και της απόδοσης δικαίου.Ας είναι έστω αυτή εδώ η μήνυση η αρχή του τέλους για την πρακτική αυτή, η οποία βάναυσα και συστηματικά πλήττει το κοινό περί δικαίου αίσθημα και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.Το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν μπορούσε να κάνει πια πως δεν βλέπει την απείθεια του υπουργείου Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive