Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

 ΒΌΜΒΑ:Η Κίνα, «στήνει» το δικό της Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

Κινείται «επιθετικά» η Κίνα, φτιάχνει δικό της ΔΝΤ και «αντί – δολάριο»

Νέο νόμισμα, ως "αντι-δολάριο" ετοιμάζουν Ρωσία-Κίνα! Ψηφιακό, συνδεδεμένο με αγαθά, έξω από το τραπεζικό σύστημα τής "Δύσης"! Όσες χώρες ενταχθούν δεν θα υποχρεούνται να αποπληρώσουν το χρέος τους στις δυτικές τράπεζες!...


Η χώρα με τα μεγαλύτερα συναλλαγματικά αποθέματα του πλανήτη, η Κίνα, «στήνει» το δικό της Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σε πρώτη φάση με τη στήριξη της Μαλαισίας, της Σιγκαποούρης, της Ινδονησίας και του Χονγκ Κονγκ, όπως ανακοίνωσε η Κεντρική Τράπεζα της Κίνας.

Καθεμιά από τις χώρες που θα πάρουν μέρος θα συνεισφέρουν 2,2 δισ. δολάρια, ώστε να έχουν πρόσβαση σε δανεισμό, αν και όταν τον χρειαστούν. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται σε συνέχεια εκείνης του Βλαντίμιρ Πούτιν που αποκάλυψε το κινεζορωσικό σχέδιο για τη δημιουργία αντι – δολαρίου για τις διεθνείς συναλλαγές με τη συμμετοχή ισχυρότατων οικονομιών όπως η Βραζιλία, η Ινδία και η Νότιος Αφρική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive