Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

5η Δεκέμβρη 2022. Ημέρα αιματηρής καταδίωξης σφαίρα στο κεφάλι σε 16χρονο για 20ευρώ

 Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο και κείμενο που λέει "Ξημερώματα 5ης Δεκέμβρη Ένας 16χρονος με σφαίρα στο κεφάλι Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΥΡΑ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΓΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΗ BENZINH 20 ΕΥΡΩ ន្កខង"

Με μια σφαίρα στο κεφάλι, από αστυνομικά πυρά, βρέθηκε χθες 16χρονος στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Μοναστηρίου κατά την 1 το βράδυ, επειδή έφυγε από πρατήριο καυσίμων χωρίς να πληρώσει 20€ βενζίνη....
Ξεκίνησε καταδίωξη, λες και ήταν ο μεγαλύτερος εγκληματίας, με τον 16χρονο να αρνείται να σταματήσει. Η αστυνομία διαδίδει πως προσπάθησε να εμβολίσει το περιπολικό. Σας θυμίζει το σκηνικό της δολοφονίας Σαμπάνη; Εμάς μας το θυμίζει πολύ.
Αυτό που ξέρουμε είναι ότι κανείς δεν αξίζει να δέχεται σφαίρα στο κεφάλι για 20 ευρώ. Πόσο μάλλον ένα 16χρονο παιδί...
Αυτό που ξέρουμε είναι ότι τα αστυνομικά όπλα εκπυρσοκροτούν πολύ εύκολα, ξανά και ξανά. Και δεν είναι τυχαίο.
Μια μέρα πριν την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, από τον αστυνομικό Επαμεινώνδα Κορκονέα, η αστυνομία και το αστικό κράτος μας δείχνουν το πρόσωπο τους. Περνούν μήνυμα: Οι ζωές μας δεν αξίζουν.
Να τιμωρηθούν οι ένοχοι! Καμία συγκάλυψη!

4 σχόλια:

  1. Αυτο το παιδι σημερα ,σαν ενηλικας θα χτυπησει για να κλεψη 20 ευρω την γριουλα στο δρομο.Απο μικροι ετοιμαζονται για την περιθωριακη ζωη τους οι γυφτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν το δακτυλο δειχνει το φεγγαρι,ο πανηλιθιος ξυνει τ'αχαμνατου,αγαπητε ανωνυμε.Αν το γυφτακι,που οι φιλοι που ψηφιζεις,οι κολλητοι σκυλομουρηδες κυρ-παντεληδες το αφησουν στο περιθωριο,μπορει να χτυπησει μια γριουλα[οπως ο στρατιωτικος της αρεσκειας σου εκανε ληστεια,οπως ο βουλευτης που ψηφιζεις ειναι παιδοβιαστης και προαγωγος]και πρεπει να τιμωρηθει συμφωνα με το εγκλημα του.Αν νομιζεις οτι το 20ευρω εχει τιμωρια τον θανατο και οτι ενα ανεκπαιδευτος μπατσος[οχι αστυνομικος]μπορει να πυροβολει πισωπλατα[με την μαλακια του ντεμεκ εμβολισμου,εχουμε προβλημα.Αυτο στη μνημη του "πιιο γρηγορου περιπολικου"που λειπει απο την αστυνομια,και που,σαν πραγματικος αστυνομικος θα λειτουργουσε ανθρωπινα.οσο για τον γελοιο βενζινα[πολυ γρηγορα εφτασαν,δεν νομιζετε;]η πολλη μαγκια,βλαπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον δεν σκεφτόμαστε και πολύ ελληνικά τώρα τελευταία. τι έγινε ??? έπεσαν μίζες? .προώθηση και δημιουργία εντυπώσεων. ψευδή και κατευθυνόμενα άρθρα.και τώρα υποστήριξη στο γυφταριό που από τύχη δεν σκότωσε καμιά μάνα με κάνα παιδάκι όταν έτρεχε σα παλαβό περνώντας τα κόκκινα . κάπου το χάσατε και δυστυχώς μετά από πολύχρονη παρουσία στα αγαπημένα μου είστε πλέον εκτός. μάλλον σας πείραξε το μπόλι τελικά και μας πουλάτε παραμύθια. κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ

    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΚultra ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΆΝΑΝΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΝ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΣ ΠΟΎΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ
    ΚΑΡΓΑ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΒΛΈΠΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΆΤΙΚΑ ΑΓΡΥΠΝΊΑ...

    ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΣ ΠΟΎΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΎΛΗΣΕ ΟΙ 301 ΚΟΥΛΕΣ


    ΜΕ ΕΝΑ ΘΑΎΜΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ 301 ΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ.

    Ε ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΠΟΛΎ ΘΟΛΟΥΡΑ ΒΡΕΕΕ
    ΗΡΕΜΗΣΤΕ.
    🤣🤪 ΔΙΑΒΆΖΕΙ ΚΑΛΆ ΚΑΛΆ ΤΟ blog ΜΕΤΑ ΘΥΜΉΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΆΝΕΙ. ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΟ ΓΙΟΥΤΙΟΥΜΠ ΑΣΕ ΡΕ ΠΟΝΗΡΕ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΉ ΦΩΝΗ.

    🇬🇷🗡️⚖️

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive