Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

ΑΜΥΝΑ ΑΥΤΟΙ ; ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΓΩ ! ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ ! "150 ΘΑΝΑΤΟΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Α Π Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟ", ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ; ΕΝΤΑΞΕΙ...

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα 
Πιστεύω ότι όταν κληθείς να δώσεις εξηγήσεις θα μπορέσεις και να το αποδείξεις. Ότι αυτοί οι 150 την εβδομάδα πέθαναν ΑΠΟ κορωνοϊό. Ενώ εσύ ο ίδιος έχεις ξεκαθαρίσει ότι καταγράφονται θάνατοι "από κορωνοϊό" θάνατοι ανθρώπων που πέθαναν από άσχετες αιτίες και απλά έτυχε να είναι ΚΑΙ θετικοί στον κορωνοϊό....

Και για να μην ξεχνιόμαστε, όταν λέμε θετικοί στον κορωνοϊό, δεν εννοούμε ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν απλά θετικοί χωρίς καν συμπτώματα. Όχι. Μιλάμε και για αυτούς που ήταν ΨΕΥΔΩΣ θετικοί.
Να θυμηθούμε την Παρασκευή Κότσιφα στο Αίγιο; Τον Λεωνίδα Παλαιοκώστα στους Άγιους Ανάργυρους;
Η λίστα είναι μεγάλη.
Θα κληθείς λοιπόν, κύριε καθηγητά, να αποδείξεις ότι αυτοί οι 150 πέθαναν ΑΠΟ κορωνοϊό, ώστε οι πολίτες πρέπει να εμβολιαστούν για να μην πεθάνουν και αυτοί ΑΠΟ κορωνοϊό, όπως οι 150 αυτοί κάθε εβδομάδα.
ΑΠΟ κορωνοϊό, έτσι; Όχι ΜΕ κορωνοϊό.
ΑΠΟ κορωνοϊό.
Και αφήστε εμένα να γράψω τη νομική ανάλυση για την τεκμηρίωση του 191 Π.Κ. της διασποράς ψευδών ειδήσεων ΚΑΙ μετά την τελευταία τροποποίησή του.
Για όσους δεν την διάβασαν, ιδού:
«Άρθρο 191 Διασπορά ψευδών ειδήσεων
Όποιος δηµόσια ή µέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει µε οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις µε αποτέλεσµα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθµό ανθρώπων ή σε ορισµένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε µη προγραµµατισµένες πράξεις ή σε µαταίωσή τους, µε κίνδυνο να προκληθεί ζηµία στην οικονοµία, στην αµυντική ικανότητα της χώρας ή στη δηµόσια υγεία τιµωρείται µε φυλάκιση έως τρία (3) έτη ή µε χρηµατική ποινή. Με την ίδια ποινή τιµωρείται και ο πραγµατικός ιδιοκτήτης ή εκδότης του µέσου µε το οποίο τελέστηκαν οι πράξεις του παρόντος.».
Η πίεση που είχε ασκηθεί ήταν η τροποποίηση αυτή να έχει άλλη κατεύθυνση. Την αφαίρεση της δημόσιας υγείας από τη διάταξη ώστε να καταστεί νόμω αβάσιμη η κατηγορία σε βάρος μου στη Δίκη του Αιώνα και να ανακουφιστεί η εγκληματική οργάνωση. Αυτό δεν έγινε. Τουλάχιστον προς το παρόν.
Μέχρι τις 7 Ιουνίου, σκέφτονται, υπάρχει χρόνος...
Αυτό που άλλαξε ήταν να γίνει το αδίκημα του 191 Π.Κ. συγκεκριμένης διακινδύνευσης, ετέθη δηλαδή ως προϋπόθεση για την πλήρωση της αντικειμενικής υπόστασης η πρόκληση φόβου, ως αποτελέσματος, σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στα πεδία της εθνικής οικονομίας, της αμυντικής ικανότητας της χώρας και της δημόσιας υγείας.
Δηλαδή τα πράγματα δυσκολεύουν στην εναντίον μου δίκη για τους "κατήγορους", σημασία έχει όμως ότι παραμένει ελεύθερο το πεδίο της απόδειξης του αληθούς περιεχομένου των "ειδήσεων", όπου "ειδήσεις" είναι όπως όλοι ξέρετε πια όλη η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους.
Το πώς θα τεκμηριώσω τόσο την πρόκληση φόβου ως αποτέλεσμα της διασποράς ψευδών ειδήσεων από τον Θόδωρο Βασιλακόπουλο όσο και τη ζημία, τόσο στην οικονομία της χώρας (κατανάλωση εμβολίων) όσο και στη δημόσια υγεία (παρενέργειες), αφήστε το πάνω μου...
Η μήνυση αυτή θα είναι μία ακόμα που θα συσχετιστεί στη Μήνυση του Αιώνα και στην ποινική διαδικασία στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου.
Πολύ σύντομα θα έχετε νέα και για τη διαδικασία αυτή όπως και για την απόφαση της εισαγγελέως Βασιλικής Παπαδοπούλου στον Πειραιά για την τύχη της παράλληλης ποινικής διαδικασίας κατά της Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση του αρχηγού Κυριάκου Μητσοτάκη, κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος. Αν δηλαδή θα την κρατήσει ΚΑΙ αυτή στον Πειραιά ή θα την αναστείλει όπως έχω ζητήσει εγώ.
Για μένα είναι περίπου το ίδιο. Απλώς, ό,τι κάνω για την ποινική διαδικασία του Διονύσου και για τη Δίκη, αντί να το κάνω επί δύο, θα το κάνω επί τρία...
Αύριο τα νέα από το μέτωπο Βραχάλη...

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ ΚΥΡ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΕ
    ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ 3418/2005 ΚΑΜΊΑ ΠΡΆΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΎ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΥΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΑΑ ΣΤΟ ΚΟΡΜΊ ΤΟΥΣ! (ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΊ... ΏΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ ΠΡΈΠΕΙ...!)

    ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ ΑΔΑΕΊΣ ΙΔΕΧΘΕΙΣ.

    ΑΑΑΛΛΟΣ... ΣΕΣΟΥΆΡ ΜΠΟΥΡΔΟΥΑΡ ΚΩΡΟΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive