Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: "1.336 Αλβανοί φυλακισμένοι"

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο που λέει "ΜΕΓΚΙ ΝΤΡΙΟ: "Οι'Έλληνες είναι ρατσιστές. Εμάς τους Αλβανούς μας έχουν για κλέφτες. Στην Αγγλία με αντιμετώπισαν πολύ καλύτερα" KURDINE P" 
Οι Αλβανοί υπήκοοι αντιπροσωπεύουν περίπου το 10% των αλλοδαπών που κρατούνται σε αγγλικές και ουαλικές φυλακές. Στην τελευταία καταμέτρηση υπήρχαν περισσότεροι από 1.336 Αλβανοί φυλακισμένοι στη Βρετανία, ο μεγαλύτερος αριθμός εγκληματιών στο εξωτερικό πίσω από τα κάγκελα....
H Βρετανία στέλνει «πακέτο» Αλβανούς εγκληματίες πίσω στα Τίρανα, για να εκτίσουν το υπόλοιπο της ποινής τους σε Αλβανικές φυλακές. Ήταν μία διμερή συμφωνία που έγινε μεταξύ των δύο χωρών φέτος τον Ιούλιο, εξοικονομώντας έτσι εκατομμύρια λίρες από τα χρήματα των βρετανών φορολογουμένων.
50 Αλβανοί κρατούμενοι θα σταλούν σήμερα στα Τίρανα για να εκτίσουν το υπόλοιπο της ποινής τους. Οι Βρετανοί εξαρθρώνουν συντονισμένα το δίκτυο της αλβανικής μαφίας ναρκωτικών και άλλων εγκληματικών οργανώσεων.
Όπως δήλωσε πρόσφατα ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σουνάκ: «Τους επόμενους μήνες, χιλιάδες Αλβανοί θα επιστρέψουν στα σπίτια τους, καθώς η χώρα τους είναι ασφαλής και δεν δικαιούνται άσυλο».
Ο υπεύθυνος τύπου των Τόρις, Lee Anderson ανέφερε: «Δεν θέλουμε αυτούς τους ανθρώπους στις φυλακές μας και δεν θέλουμε αυτούς τους ανθρώπους στη χώρα μας. Δεν παίζουν σύμφωνα με τους κανόνες μας και θα πρέπει να σταλούν πίσω από όπου ήρθαν αντί να τους επιτραπεί να ζουν εις βάρος των Βρετανών φορολογουμένων».

3 σχόλια:

  1. ΏΣΤΕ ΈΤΣΙ...Ε? ΚΑΝΑΝ ΤΑ connect ΤΟΥΣ ΑΛΆ ΟΞΦΌΡΔΗ ΜΑΘΑΝ ΚΙΑΛΛΑ ΚΙΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΆΝΕ ΣΤΗΝ ΧΏΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ Η ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΠΩΣ ΛΥΤΟΥΡΓΟΥΝ?!
    ΚΌΛΕΤΖ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΑΞΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΒΡΕ ΤΙ ΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!!!!!
    ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΛΕΜΕ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή χρονιά.. υγεία στους ΈΛΛΗΝΕΣ και πρόοδο στο Έθνος μας... μακάρι από το νέο έτος ό Θεός να δώσει φώτιση στους κυβερνώντες πού αποφασίζουν σάν προδότες καταστρέφοντας την χώρα μας ...
    Να ΨΗΦΊΣΟΥΝ τέτοιους νόμους και να στείλουν όλους τους αλλοδαπούς κακοποιούς πίσω από κει που ήρθαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive