Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Με ποια ιδιότητα - του ... ταϊστή γάτας;- ο κύριος που κάθεται δίπλα στην ΠτΔ συμμετέχει σε μια επίσημη εκδήλωση;

Και εαν είναι η "σχέση" της κ. Σακελλαροπούλου, γιατί δεν την νομιμοποιεί (υπάρχουν πολλοί απλοί τρόποι) για να έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία και να μην προκαλεί με τέτοιου είδους συμπεριφορές; 

Η κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται ότι προκαλείται έτσι το δημόσιο αίσθημα... έστω και μειοψηφικά αλλά μπορεί μεν να λέμε περί ελευθερίας του ατόμου και άλλα τέτοια δημοκρατικά αλλά μεχρι ενός ορίου. Ουδείς είναι στο απυρόβλητο και κάποιος πρέπει να στηλιτεύσει αυτή την πρόκληση διότι αυτό ίσως είναι και μοναδικό φαινόμενο σε παγκόσμια κλίμακα για αρχηγό Κράτους. Λυπηρό.

Νικος Χριστοδουλόπουλος

1 σχόλιο:

  1. Αυτα τα πραγματα τα εχουμε πει δεκαδες φορες. Αν εσυ αγνοεις το ελληνικο συνταγμα ειναι προβλημα σου. στο αρθρο 333, παραγραφος 666, κομμα 999, προβλεπεται ο θεσμος του προεδρικου γαμια και αποτελει αναποσπαστο τμημα της προεδρικης σκυλας. Εννοειται οτι κατα την συνευρεσης τους χρησιμοποιουν την σταση "σκυλατο". Ανοιξε επιτελους και κανενα βιβλιο και μορφωσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive