Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Σε …«εφοπλιστικά» χέρια και μάλιστα οικογένειας που έχει και εκπρόσωπο στο ελληνικό κοινοβούλιο πέρασε η διοίκηση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "το ÎΓΑÎMA ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ርር Aaueze tetp//namvdladak/sg ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΡΤΙΝΟ NEO ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ"

 H υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όρισε το νέο ΔΣ της «Κιβωτού» μετά τις σοβαρές καταγγελίες που υπάρχουν για το ίδρυμα.Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "REAL PESS GR ΑΝΤΙΣ ΤΗΜΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ατηρίζεται διαχρονικά για την.διακυβέρνηση του τόπου 8 Ανωμαλους Παιδοβιαστές Νταβατζήδες Καταδικασμένους για κακουργήματα εσαμεταλλωρύχους ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ...! Τασυστημικά MME, κόμματα και οι γκρουεζοί τους τεχνηέντως ξεχνούν ότι πρόκειται για μια καταδικασμένη για κακούργημα πρόεδρο. ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΛΥΚΟ NA ΦΥΛΑΕΙ TA... ΠΑΙΔΙΑ Πρόεδρος πλέον του Διοικητικού Συμβουλίου της <<ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ>> σύζυγος του Ανδρέα Μαρτίνη, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, οποία έχει καταδικαστεί με την ποινή των 10 ετών με αναστολή, από TO Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για μίζα 1 εκατ. γερμανικών μάρκων την περίοδο 1998 έως ο 2003."

Στην θέση της προέδρου λοιπόν τοποθετήθηκε η Αλεξάνδρα Μαρτίνου. Σύζυγος του εφοπλιστή Ανδρέα Μαρτίνου, του οποίο ο αδερφός Θανάσης Μαρτίνος, κατέχει τη θέση του Διοικητή του Αγίου Όρους και είναι... πατέρα της βουλευτίνας της ΝΔ Γεωργίας Μαρτίνου…
Απορίες;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive