Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Άντε να ξεφύγουμε λίγο. Κρήτη: Παπαγάλος 80 ετών τρώει τζατζίκι και κερνάει ρακή τους τουρίστες. Η υπερήλικας παπαγάλος γέμισε φιλιά τον άνθρωπο που τον φροντίζει τα τελευταία 22 χρόνια

 

Ο «Μάικ» είναι ίσως ο γηραιότερος παπαγάλος στην Κρήτη και ταυτόχρονα μια από τις δυνατές... attraction της Χερσονήσου. Τρελαίνεται για το ελληνικό τζατζίκι, τα «βάζει» με όλους όσοι φορούν μαύρα ρούχα, ενώ δηλώνει ερωτευμένος με τον ιδιοκτήτη του, Στέφανο Δημελά, καθώς δεν διστάζει να τον ''γεμίσει'' με φιλιά την ώρα του τηλεοπτικού αέρα!...

Ο παπαγάλος ήταν... καλεσμένος στην τηλεόραση «'Καλό Μεσημέρι» με τον Λευτέρη και την Χριστιάννα κι εντυπωσίασε δίνοντας μεταξύ άλλων αρκετά φιλιά στον άνθρωπο που επι 22 ολόκληρα χρόνια τον φροντίζει σαν παιδί του.

Οι ιστορίες δε, για τις παραξενιές και τα γούστα του 80χρονου αφρικανικού παπαγάλου που άλλοτε παριστάνει τον διαιτητή ποδοσφαίρου και άλλοτε τον τροχονόμο, είναι απολαυστικές.

Δείτε το βίντεο:

2 σχόλια:

  1. ΑΝ ΤΡΏΕΙ ΤΖΑΤΖΊΚΙ(κάνει?) ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΕΝΟΥΝ ΟΙ "ΦΙΛΟΖΩΙΚΈΣ" ΟΡΓΑΝΏΣΕΙΣ ΝΑ ΦΩΝΆΞΟΥΝ... ΟΟΟ...ΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΆΛΟΥ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΊΣΕΙ Η ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ...!
    ΛΕΩ ΕΓΩ... ΤΟ ΊΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΕ ΔΕΛΦΊΝΙΑ...

    ΟΙ ΠΑΠΑΓΆΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΤΡΕΛΟ ΓΛΥΚΟ ΒΛΈΜΜΑ ΎΦΟΣ 💖

    ΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΈΣ ΤΟΧΩ ΣΕ "" ΓΙΑΤΊ ΛΈΝΕ ΣΤΗΡΟΣΤΕΤΑ ΠΑΝΕ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΗΣ ΦΎΣΗΣ... ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΣΤΕΤΑ ΣΤΗΣ ΈΝΕΣΗΣ... ΣΤΑ ΤΣΙΠ... ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΊΣΕΙ ΤΟ ΧΑΙΒΑΝ ΠΟΥ ΨΗΦΑ! ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ! ΠΕΊΡΑΜΑ ΤΟΧΕ ΠΕΙ Η ΚΟΎΛΑ Η ΚΟΥΛΙ...

    🤔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΑΑ... Σ@Τ@ΝΟΠΑΠΑΓΑΛΟΣ... ΑΑΑ ΠΈΣΤΕ ΤΟ ΝΤΕ! (ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΡΟΎΧΑ...)

    ΑΑΑ... ΑΥΤΌ ΗΤΑΝ ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ! ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ? ΤΗΝ ΦΎΣΗ?! ΜΟΝΟ ΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΒΙΤΣΟΜΑΤΟΣ! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΥΡΊΛΑ ΠΡΟΩΘΟΎΝ... Ε ΠΩΣ ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΣΑΑΑ...Κ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΎΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΊΛΑ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΙ ΤΡΑΓΟΠΑΠΕΣ ΚΑΛΎΤΕΡΟΙ? ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΊΝΑΙ Η ΒΛΑΣΦΗΜΊΑ!!! ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ?! ΑΣΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΜΟΥΓΚΑ! Ο ΠΟΥΛΙΣ.

    🤔

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive