Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Dr Κωνσταντίνος Αρβανίτης: «Νέο ρεκόρ θνησιμότητας στον ελληνικό πληθυσμό! Πρωτοφανής η θνησιμότητα του πρώτου 7μήνου του 2022! Σταματήστε τους εμβολιασμούς και διατάξτε έρευνα...»


«Οι εμβολιασμοί πρέπει να σταματήσουν ΧΤΕΣ και να διαταχτεί έρευνα για τα αίτια της πρωτοφανούς υπερβάλλουσας Ολικής Θνησιμότητας του ελληνικού πληθυσμού! Δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτό το θανατικό και η πολιτική ηγεσία να κωφεύει. Εχει τεράστιες ευθύνες.»....

«Οχι μόνο δεν μειώνουν την θνησιμότητα (όπως όφειλαν ΑΝ ήταν αποτελεσματικά) αλλά αντίθετα, υπάρχουν σοβαρές αποχρώσες ενδείξεις ότι την ΑΥΞΑΝΟΥΝ κιόλας και μάλιστα με τρόπο περίπου αναλογικό.»

Με νέα παρέμβαση του και χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το πρώτο επτάμηνο του 2022 ο γνωστός καρδιολόγος Κωνσταντίνος Αρβανίτης αποκαλύπτει ότι η συνολική θνησιμότητα στην Ελλάδα φέτος σε σχέση με το 2020 όταν πρωτοξεκίνησε η πανδημία, παρουσιάζει αύξηση κατά 25% μετά την διετή περίοδο των lockdowns και των εκβιαστικών μαζικών εμβολιασμών!

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης συγκρίνει με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ πάντα, τις χρονιές προ κορωνοϊού, με την πρώτη χρονιά του κορωνοϊού (δηλαδή το 2020) και εν συνεχεία τις δύο χρονιές που επιβλήθηκαν οι μαζικοί εμβολιασμοί, δηλαδή το 2021 και το 2022. Όλα αυτά συγκρίνοντας πάντα τα πρώτα 7μηνα κάθε έτους.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του:

Προ εβδομάδος η ΕΛΣΤΑΤ δημοσίευσε τα αποτελέσματα των θανάτων, από όλα τα αίτια που υπάρχουν, μέσα στο πρώτο 7μηνο του 2022 (πρώτες 30 εβδομάδες του έτους).

Η ολική θνησιμότητα του ελληνικού πληθυσμού είναι πρωτοφανής και τρομακτική!

Δεν μπορούμε να μην συγκρίνουμε το φετινό 7μηνο, με τα αντίστοιχα 7μηνα των προηγουμένων ετών, προ Covid, αλλά και επί Covid (χωρίς όμως "εμβόλια"), όπως και με Covid (αλλά με "εμβόλια").

3 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΌΓΟΝΟ ΜΑΣ ΈΛΛΗΝΑ ΕΛΛΗΝΊΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΆ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ!!!

    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ... ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΞΕΡΟΥΝ Η ΣΗΜΕΡΙΝΉ ΓΕΝΙΆ.

    ΒΡΕ ΤΟΝ ΒΑΨΟΜΑΛΙΑ
    ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΎΣ...
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΊΝΑΙ!!!

    ΤΑ ΠΟΛΛΆ ΛΌΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ΞΕΧΝΏ

    Πάνω από χίλιες επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια για την
    COVID-19 είναι επικίνδυνα και ότι όλοι όσοι προωθούν αυτήν την ατζέντα διαπράττουν έγκλημα…

    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ,ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΒΑΖΩ
    https://www.eyewideopen.org/?p=3024

    https://0minus.substack.com/p/-covid-19–385


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρα τα μπόλια δουλεύουν.
    Σε λίγο καιρό, θα έχουν λύσει το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής (το οποίο φαντάζονται πως υπάρχει οι δυτικοί), το πρόβλημα του υπερπληθυσμού, το πρόβλημα των ελλείψεων φυσικών πόρων, την οικονομική κατρακύλα της Μερικής, και θα αυξήσουν και το μέσο IQ της ανθρωπότητας κατά πολύ.

    Μιλάτε για ευθύνες, αλλά εγώ ξέρω ότι η ευθύνη δεν είναι εκεί που νομίζετε.

    Ο θάνατος των Ελλήνων δεν είναι φταίξιμο των υψηλά ιστάμενων προδοτών. Είναι η φυσική κατάληξη της πεισματικής πορείας που επιλέξαμε να ακολουθήσουμε σαν έθνος.

    Η ευθύνη είναι σε αυτούς που τους ψήφιζαν όλα αυτά τα χρόνια, σε αυτούς που τους εμπιστεύονταν (πολιτικούς και εκκλησιαστικούς δολοφόνους και απατεώνες), σε αυτούς που τους επέτρεψαν να διαλύσουν τα πάντα σε αυτή τη χώρα (αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο όπου έφτασε η χάρη τους με τις δικές μας ευλογίες), σε αυτούς που αδικούσαν όλους τους άξιους ανθρώπους αυτού του χώρου (γιατί δεν είμαστε χώρα) για να προωθήσουν ανάξιους, ανίκανους, τεμπέληδες, φαταούλες, καθάρματα, μασόνους, και πράκτορες ξένων χωρών. Αυτούς βάλαμε (ή μάλλον βάλατε) στην εξουσία και στις θέσεις, και αυτοί αυτό ξέρουν να κάνουν. Τώρα λοιπόν, μην παραπονιέστε που όλες οι αρχές και εξουσίες είναι άδικες, παράλογες, σχιζοφρενικές, άμυαλες, αδιάφορες, κ.α. Σε αυτούς τους ανθρώπους αποφασίσατε να εμπιστευθείτε τις ζωές σας, σε υπερβολικά πολλά πράγματα είστε όμοιοι με αυτούς, και αυτοί σαν αξίζουν. Σε τελική ανάλυση, αν εξαιρέσουμε μερικά ελάχιστα αθώα θύματα που σίγουρα θα τα δικαιώσει ο Θεός, οι υπόλοιποι που θα χαθούν, κατά πάσα πιθανότητα είναι και οι αυτουργοί όλων αυτών των εγκλημάτων.
    Αυτοί είναι υπεύθυνοι που δεν υπάρχει ούτε ένας πανεπιστημιακός, ένας γιατρός, ένας δικηγόρος, ένας πολιτικός, ένας στρατιωτικός, ένας δικαστής, ένας εισαγγελέας, ένας μητροπολίτης, ένας δημοσιογράφος, για να μας συγκρατήσει στην κατρακύλα μας σαν έθνος. Και ακόμα και αν υπάρχει ένας, ή και δέκα, δεν τολμάνε, γιατί ξέρουν καλά πόση αξία θα είχε αυτή η πράξη τους στα μάτια των Ελλήνων αλλά και τι αποτελέσματα θα είχε.

    Σε τελική ανάλυση, δεν φταίει κανείς άλλος εκτός από εμάς. Και αυτά που βιώνουμε ο Θεός ο ίδιος μας τα έφερε, πολύ απλά γιατί τίποτα λιγότερο δεν επρόκειτο να μας συνεφέρει. Και έρχονται και χειρότερα, γιατί και αυτά τα αξίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive