Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Ο κορυφαίος γιατρός Δρ. Aseem Malhotra ζητά αναστολή χορήγησης όλων των εμβολίων mRNA για το COVID-19 έως ότου διερευνηθούν πλήρως οι παρενέργειες (Video)


«Τα συστήματα φαρμακοεπαγρύπνησης και τα δεδομένα ασφάλειας στη πραγματικότητα, σε συνδυασμό με εύλογους μηχανισμούς βλάβης, είναι βαθιά ανησυχητικά, ειδικά σε σχέση με την καρδιαγγειακή ασφάλεια»....

Ενας απ τους πιο επιφανείς Καρδιολόγους του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Δρ. Aseem Malhotra, ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους που έλαβε δύο δόσεις του εμβολίου και το προώθησε στο Good Morning Britain στην τηλεόραση, λέει ότι από τότε ξεκίνησε η κυκλοφορία του εμβολίου τα στοιχεία της αποτελεσματικότητάς του και τα πραγματικά ποσοστά ανεπιθύμητων ενεργειών έχουν αλλάξει...

Πηγή: Daily Sceptic

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Κορυφαίοι γιατροί συμμετείχαν στην έκκληση για αναστολή όλων των εμβολίων mRNA για τον COVID-19 έως ότου διερευνηθούν πλήρως οι σοβαρές παρενέργειες και τα ακατέργαστα δεδομένα δοκιμών από τη δοκιμή εμβολίου COVID-19 της Pfizer δημοσιοποιηθούν για ανεξάρτητη ανάλυση για να βοηθήσουν στον προσδιορισμό των πραγματικών οφελών και πιθανών βλαβών για διαφορετικά ηλικιακές ομάδες.

Γράφοντας στο περιοδικό Journal of Insulin Resistance , ένας από τους πιο επιφανείς Σύμβουλους Καρδιολόγους του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Δρ. Aseem Malhotra, ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους που πήρε δύο δόσεις του εμβολίου και το προώθησε στο Good Morning Britain στην τηλεόραση, λέει ότι από τότε με την κυκλοφορία του εμβολίου τα στοιχεία της αποτελεσματικότητάς του και τα πραγματικά ποσοστά ανεπιθύμητων ενεργειών έχουν αλλάξει.

Σε μια ερευνητική εργασία δύο μερών με τίτλο « Θεραπεύοντας την πανδημία της παραπληροφόρησης σχετικά με τα εμβόλια mRNA COVID-19 μέσω της πραγματικής ιατρικής βασισμένης σε στοιχεία », τα πραγματικά δεδομένα αποκαλύπτουν ότι στον μη ηλικιωμένο πληθυσμό ο αριθμός που απαιτείται για εμβολιασμό για την πρόληψη ενός θανάτου από Ο COVID-19 ανέρχεται σε χιλιάδες και ότι η εκ νέου ανάλυση των δεδομένων τυχαιοποιημένων ελεγχόμενων δοκιμών (που οδήγησαν για πρώτη φορά στην έγκριση των εμβολίων για τα Pfizer και Moderna) υποδηλώνει μεγαλύτερο κίνδυνο να υποστείτε ένα σοβαρό ανεπιθύμητο συμβάν από το εμβόλιο από το να νοσηλευτείτε με COVID-19 .

Ο Δρ Malhotra γράφει: «Τα συστήματα φαρμακοεπαγρύπνησης και τα δεδομένα ασφάλειας του πραγματικού κόσμου, σε συνδυασμό με εύλογους μηχανισμούς βλάβης, είναι βαθιά ανησυχητικά, ειδικά σε σχέση με την καρδιαγγειακή ασφάλεια».

2 σχόλια:

  1. ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΔΩ,ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΌ;

    ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΟΛΙΓΟΝ ΈΓΚΥΟΣ.

    ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΆΝΟΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΈΣ ❗ ΠΡΆΞΕΙΣ ❗🗡️⚖️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα τό λέτε ότι ήταν παράνομες ιατρικές πράξεις τά διαβολοεμβόλια τώρα πού φάγαμε τό γα@@@σι
      καί πέθανε τόσος κόσμος
      είναι πολύ αργά τώρα.

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive