Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

"ΕΦΥΓΕ" Η ΖΟΥ ΖΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΠΙΤΙ

Ενας κόκκος άμμου, ή μια λέξη μπορούν να γκρεμίσουν το θωρακισμένο παραπέτασμα που κρύβει ανθρωπιά κι αγάπη. Ίσως να φανεί υπερβολή σαν αποχαιρετισμός ενός πλάσματος, μιας απλής  γατούλας που δημιουργήθηκε για να μεταφέρει και να προσφέρει απλόχερα στους πάντες ΜΟΝΟ αφοσίωση ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. Αυτο το πλασματάκι είχαμε την ευτυχία - ευλογία να το κρατάμε αγκαλιά 9 χρόνια. Μέχρι που ο δημιουργός του το κάλεσε χτές να πάει κοντά του. Στην πραγματική μόνιμη κατοικία όπου δεν υπάρχει βάσανο,πόνος & στεναγμός.... Ο Εγωϊσμός μας μας επλήγη, το θέλαμε ντε και καλά ΔΙΚΟ μας, αλλά μέχρι εκεί,ο Πλάστης ΞΕΡΕΙ τι κάνει. Ξέρουμε οτι ... εκεί θα είναι απείρως καλύτερα απο τον εδω  ... "κολασμένο παράδεισο" που φτιάξαμε εμείς με τα απαίσια υλικά μίσους και απαξίας.

Εμείς; Θα θυμόμαστε τη γλυκειά "ΖΟΥ ΖΟΥ" μας, μέχρι να ξανταμώσουμε οριστικά όταν κληθούμε. ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ Αγγελικό πλάσμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive