Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Σενάριο μυθιστορήματος για ένα νόθο παιδί που γεννήθηκε δυο φορές και είχε τρείς μητέρες

Το παιδί, (στην ταινία), δηλώθηκε από το Γιαγιά του ως δικό της παιδί στις 4 Μαρτίου πριν πολλά χρόνια. Το παιδάκι,το είχε μεταφέρει στη χώρα που δηλώθηκε  η γέννηση της 4ης Μαρτίου μια παρένθετη μητέρα που ήταν ο Πελαργός. Εκείνη έφερε το παιδί στην Γιαγιά.      Το μωρό το είχε γεννήσει η  14χρονη κόρη της Γιαγιάς, σε άλλη χώρα. Η Τουρίστρια- Πελαργός είχε γραμμένο το παιδί στο διαβατήριο της,  σαν δικό της και στη συνέχεια τις έχασε το διαβατήριο μαζί με το παιδί , του οποίου τα ίχνη χάθηκαν και βρέθηκαν στο Ληξιαρχείο της δεύτερης  χώρας όπου ξαναγεννήθηκε από άλλη μάνα....

Όμως,  η Τουρίστρια για να μπει στο αεροσκάφος στις 3 Μαρτίου καί να ταξιδέψει θα έπρεπε το μωρό της να είχε γεννηθεί τουλάχιστον πριν από 40 ημέρες. Δηλαδή γύρω στις 20 Ιανουαρίου.

Αυτό σημαίνει ότι ο βιασμός της ανήλικης πραγματικής Μητέρας από τον Πατέρα της έγινε το Μάιο και δεν έχει καμιά σχέση ο βιασμός με τις διακοπές  του κοριτσιού κοντά στην γιαγιά της τον Αύγουστο. Στην Γιαγιά πήγε γκαστρομένο το κορίτσι αλλά δεν είπε τίποτα στην Γιαγιά. Βιαστής είχε εγκαταλήψει την Οικογένεια και είχε φύγει σε άλλη ψώρα από τα 15 Αυγούστου και η μητέρα έστειλε διακοπές την κόρη για να λέει ότι έμεινε έγκυος στα τέλη αυγούστου ενώ ο πραγματικός Πατέρας είχε φύγει από τον 15Αυγουστο.

Στο σενάριο υπάρχουν δυο Γιαγιάδες

Η Γιαγιά του αγοριού που έγινε και μάνα του και η μάνα της γιαγιάς (που έγινε και μάνα), η οποία ταυτόχρονα ήταν και γιαγιά της πραγματικής μητέρας του αγοριού, και η οποία σύμφωνα με το σενάριο έκανε ιαματικά λουτρά στο Λουτράκι κάθε Αύγουστο.

Η Οικογένεια του Πατέρα ήταν μετανάστες από την Γαλικία και ηταν συγγενείς του Ζελένσκι. Ο Προπάππος του είχε φθάσει στην Τουρκοκρατούμενη Σαλανίκ και από εκεί εγκαταστάθηκε σε μια Πόλη της Πελοποννήσου με εβραϊκή συνοικία για εμπόριο.

Σπυρίδων Χατζάρας

Κίνημα21

1 σχόλιο:

  1. Και έφτασε να γίνει ανίκανος . πορδήπουργος να εξαφανίσει τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive