Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ μια κακουργηματική πράξη των "αρμόδιων υπηρεσιών" η οποία θα έπρεπε να προκαλέσει αυτεπάγγελτα έλεγχο από την δικαιοσυνη και τον εισαγγελέα (αααα ξέχασα η δικαιοσύνη στο ΦασιστοΚουλισταν είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ)

 

Συγκρίνοντας τις Ληξιαρχικες πράξεις θανάτου που δημοσίευσε το Υπουργείο Εσωτερικών (ΥΠ.ΕΣ.) για το πρώτο 8μηνο (περίοδο 243 ημερών) 
 
με το τελευταίο δελτίο που δημοσίευε η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ) για το πρώτο 8μηνο, περίοδο 35 εβδομάδων (ήτοι 245 ημερών) είναι απόλυτα οφθαλμοφανές ότι...

👉Η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ)... 👉 ΔΕΝ έχει συμπεριλάβει (ήτοι έχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ) πάνω από 2000 θανάτους στο τελευταίο δελτίο της (ως 35η βδομάδα, από 3/1/22 ως και 4/9/22, σύνολο 245 ημέρες.
Αν οι θάνατοι δε, που έχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ αφορούν μικρές ηλικίες, τότε "αυτοί" που μας σώζουν τελειοποιήσαν την πρακτική της Μαφιας να εξαφανίζει τα θύματα της τσιμεντωνοντας τα στα θεμέλια κτιρίων.
Το αστεράκι στο πίνακα που λέει *προσωρινά στοιχεία ΔΕΝ δυναται να δικαιολογήσει την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ πάνω από 2000 θανάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive