Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

«Έχει γίνει μαρτύριο η νοσηλεία των ασθενών, εξευτελίζουν την ανθρωπινή αξιοπρέπεια». Καταγγελία στον Focus FM -ΗΧΗΤΙΚΟ


«Έχει γίνει μαρτύριο η νοσηλεία των ασθενών, εξευτελίζουν την ανθρωπινή αξιοπρέπεια» είπε μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στην εκπομπή του Κώστα Ερμέ, ακροάτρια του σταθμού.Όπως κατήγγειλε η κ. Αγγελική, η μητέρα της οποίας νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, η κατάσταση είναι απελπιστική και οι ασθενείς αβοήθητοι....

Λανθασμένες διαγνώσεις, χαλασμένα ιατρικά μηχανήματα, απίστευτη ταλαιπωρία, αδιαφορία και ανύπαρκτη ενημέρωση. Αυτή είναι η εικόνα όπως την περιέγραψε.

“Η μητέρα μου είναι κατάκοιτη, διαγνώστηκε με καρκίνο και μας είπαν τώρα πως έχει χαλάσει ο αξονικός οπότε θα πρέπει να βρούμε λύση εμείς. Πως θα το κάνω εγώ, πως θα την μεταφέρω θα πρέπει να γίνει με ασθενοφόρο γιατί η κατάσταση της είναι δύσκολη. Άφησαν χωρίς νερό την μητέρα μου για ώρες, την ταλαιπωρούν μεταφέροντάς την από κλινική σε κλινική ακόμη και στην οφθαλμολογική, όπου υπάρχει άδειο κρεβάτι. Δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τους γιατρούς, δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα και δεν με αφήνουν να την δω. Είναι ντροπή”

Ακούστε εδώ:https://www.mixcloud.com/Focusfm/%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1-290922/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive