Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Γιάννης Γιαννουλάτος: Σοβαρα ε?? Δεν αντεχετε αλλο?? Τωρα καταλαβατε οτι θελουν να ιδιωτικοποιησουν τα παντα??

Δεν μου λετε οταν εβγαζαν τους συναδελφους σας σε αναστολη εξαιτιας της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ στην ιστορια του Εθνους τι κανατε για να το αποτρεψετε?
Τι κανατε.....κανατε κατι αντιδρασατε??
Οταν εδω και δυο χρονια φωναζουμε γκαριζουμε και χτυπιομαστε.... κατω να βγειτε στους δρομους και να μην ξαναμπειτε μεσα αν δεν παραιτηθουν εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι κατεβαινουμε κατω οι ιδιοι και οι ιδιοι.
Στην αρχη σας χειροκροτουσαν ενω στην πραγματικοτητα συμμετειχατε δια της σιωπη σας στην εξελιξη γενοκτονια του Ελληνικου Εθνους με τις ενεσεις βλεπατε τα λαθος προτοκωλλα βλεπατε ανθρωπους νηστικους αφυδατωμενους να κρυωνουν και δεν μιλαγατε αντιθετα ακολουθουσατε αυτα που σας ελεγαν οι απογονοι του μεγκελε.
Αντι να ενωθειτε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και να μιλησετε.
Ακομα και τωρα που οι ξαφνικιτιδες και οι ανακοπες νεων ανθρωπων ειναι χιλιαδες και εχουν παρει την μορφη χιονοστιβαδας μονο οσοι ειναι σε αναστολη μιλανε εσεις δεν λετε κατι.
Και αν δεν κανω λαθος αρχιζαν παλι να ζητανε το ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟ κωλοτεστ του καρκινου για να μπουμε στα νοσοκομεια....
Δηλαδη καθε τρεις και λιγο να πρεπει να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες για να δουμε τον ανθρωπο μας.
Και φιμουτρο και τεστ.
Επισης ξερω οτι παρακαλαμε να μεινουμε υγιεις για να μην βρεθουμε στην αναγκη σας γιατι οπως λετε υπαρχει εικονα διαλυσης καο δευτερον δεν ξερουμε που θα πεσουμε.
Ναι δεν ισοπεδωνω τα παντα υπαρχουν και φιλοτιμοι ανθρωποι αλλα με συγχωρειτε με ολα αυτα τα αισχη που βλεπουμε τοσα χρονια δεν εχω εμπιστοσυνη.

1 σχόλιο:

  1. Η ΜΑΣΚΟΥΛΕΣ ΜΑΣΚΑΡΕΣ! ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΤΕΣΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΎΝΤΑΙ...?

    ΔΕΝ ΠΆΤΕ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive