Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Μυτιλήνη: Εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο μαγαζί & στο σπίτι του αδελφού του και ανατινάχθηκε βρίσκοντας τραγικό θάνατο κι ο ίδιος. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με τραγικό τρόπο έληξε η διαμάχη μεταξύ δύο αδελφών στην κωμόπολη του Πολιχνίτου της Λέσβου. 

Ένας 71χρονος, έκαψε το αυτοκίνητο και το σπίτι του 62χρονου αδελφού του. Στη συνέχεια αφού, εισέβαλε με το αυτοκίνητό του μέσα στο μαγαζί ειδών υπόδησης και ένδυσης του αδελφού του μεταφέροντας δύο φιάλες υγραερίου έβαλε φωτιά στο μαγαζί, κάηκε μέσα σε αυτό, ενώ η ανατίναξη των φιαλών διέλυσε τα πάντα....

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 71χρονος,  ο οποίος είχε ζήσει επί σειρά ετών στην Αμερική και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα εξέδιδε αγγλόφωνη εφημερίδα στην Αθήνα, δήλωνε έντονα δυσαρεστημένος τόσο με τους γονείς του, που είναι νεκροί, όσο και με τον αδελφό του.

Τους κατηγορούσε πως οικειοποιήθηκαν χρήματα που είχε κερδίσει στην Αμερική και συνεχώς συγκρουόταν με τον αδελφό του αλλά και με άλλους συγχωριανούς του, όμως κανείς δεν πίστευε ότι η υπόθεση θα είχε αυτήν την τραγική κατάληξη.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν δεκαοκτώ άνδρες με εννέα οχήματα της Πυροσβεστικής. Για έρευνες για τις συνθήκες εκδήλωσης της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης.


 

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive