Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Nancy Pelosi, Ταϊβάν Και Ένα Ακόμη Ψεύτικο Δυαδικό Σύστημα

 Μετάφραση: Απολλόδωρος.Γιατί συνεχίζουμε να συμμετέχουμε στη γεωπολιτική παντομίμα;Η Νancy Pelosi επισκέφθηκε χθες την Ταϊβάν. Ήταν ένα σπουδαίο γεγονός. Ο κόσμος ρωτούσε... "είναι αυτό το μπρα ντε φερ επικίνδυνο;", ή "θα καταρρίψουν οι Κινέζοι το αεροπλάνο της Pelosi;".

Διαδηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους της Ταϊπέι, ο κινεζικός στρατός πραγματοποιεί ασκήσεις με πραγματικά πυρά στη θάλασσα της Νότιας Κίνας.

...και μετά η Pelosi έφυγε, και τίποτα δεν συνέβη στην πραγματικότητα, έτσι δεν είναι;

Η Ταϊβάν είναι απλώς ένα ακόμη ψεύτικο δυαδικό σύστημα. Στις συνεντεύξεις Τύπου και στις φωτογραφίσεις, όλοι φορούσαν μάσκες.

Στο Πεκίνο και στην Ουάσιγκτον, εξακολουθούν να προωθούν τα διαβατήρια εμβολίων και τις εντολές εμβολίων και τα ενισχυτικά εμβολίων.

Εξακολουθούν να μιλούν για το Covid και την Κλιματική Αλλαγή και τα ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τραπεζών.

Συμφωνούν σε μεγάλο βαθμό για την ανάγκη να σας ελέγχουν, να σας φιμώνουν, να σας παρακολουθούν και να σας κάνουν ενέσεις.

Όλοι τους εξακολουθούν να πλασάρουν αυτά τα παγκοσμιοποιητικά Μεγάλα Ψέματα, ακόμη και αν το κροτάλισμα των σπαθιών έχουν κάνει πολλούς ανθρώπους να ξεχάσουν αυτό το γεγονός.

Όλοι πρέπει πραγματικά να ξυπνήσουν σε αυτή την πραγματικότητα.

***********

Δικτυογραφία

Nancy Pelosi, Taiwan & yet another fake binary – OffGuardian

https://off-guardian.org/2022/08/03/nancy-pelosi-taiwan-yet-another-fake-binary/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive