Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Η Ιστορική Ελληνική Βουλή ,έχει καταληφθεί από δουλοπρεπείς Νεοταξίτες...

 Μπορεί να είναι εικόνα 20 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "✓ Αν τα επιδόματα που δίνουν στους λαθρομετανάστες τα έδιναν στις Ελληνίδες μητέρες θα είχε γεμίσει η Ελλάδα Ελληνόπουλα. Έτσι λύνεται το δημογραφικό!!!"

Καλησπέρα σας !!
Ειλικρινά μένω άναυδος από το μέγεθος της λαθροεισβολής, από την οργανωμένη στάση αποδοχής του ισλαμικού εποικισμού,και από τη θορυβώδη απάθεια επί του θέματος ,της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού !!...
Νοιώθω οργή και απογοήτευση, για την επικράτηση βλακωδών θεωριών περί ρατσισμού,ξενοφοβίας κλπ ηλιθίων δικαιολογιών, όλων όσων αποδέχονται και παροτρύνουν και στηρίζουν τη καθημερινή εισβολή στη Πατρίδα μας , λαθροεποίκων από 116 χώρες ,στις οποίες ζήτημα να γίνεται 1 πόλεμος!!
Θαρρείς ότι όλοι αυτοί διαγκωνίζονται στο ποιανού η παρανοϊκή θεωρία θα επικρατήσει σε έναν άτυπο διαγωνισμό διάλυσης-διαμελισμού-αφανισμού της μιάς εκ των 3 Ιστορικοτέρων χωρών της Γης !!
Ε Λ Ε Ο Σ Π Ι Α !!!
Τα παιδιά μας φεύγουν στο εξωτερικό και αντικαθιστώνται από ορδές αλλοφύλων, οργανωμένων από χρηματιζόμενες-ελεεινές ΜΚΟ !!!
Κυβέρνηση που φοβάται το μεταναστευτικό ζήτημα και δεν προστατεύει τα σύνορα της διότι άγεται και φέρεται από τα παιχνίδια των ΜΚΟ είναι καταδικασμένη να αποτύχει.
Αντιπολίτευση που δεν έχει εθνικό λόγο αλλά χρησιμοποιεί το μεταναστευτικό με σκοπό να πλήξει την κυβέρνηση και γίνεται με τον τρόπο αυτό ο καλύτερος υποστηρικτής της Τουρκίας στον υβριδικό πόλεμο του μεταναστευτικού, είναι χειρότερη και από τον Εφιάλτη.
Πολίτες που εκδηλώνουν μια αυτοκαταστροφική ευαισθησία για ζητήματα που δεν ευθύνονται και δεν έχουν προκαλέσει οι ίδιοι και οι επιλογές τους, κινδυνεύουν να γίνουν κιμάς στη Σύγκρουση Πολιτισμών.
Όχι, η Ελλάδα δεν είναι υπόλογη για το μεταναστευτικό διότι δεν το προκάλεσε ούτε με τις επιλογές της ούτε με την πολιτική της. Η Ελλάδα δεν εισέβαλε σε καμία ξένη χώρα και πάντα τηρεί το Διεθνές Δίκαιο, πολλές φορές και εις βάρος των δικών της συμφερόντων. Επομένως, όσοι μας την λένε και μας στήνουν στο τοίχο, αν δεν κινούνται εκ του πονηρού, τότε έχουν πέσει θύματα.
Ειλικρινά ρε Νεοέλληνες,,, δε σας νοιάζει τίποτε ?? Μόνο η γούνα σας και η βολή σας ??
Αύριο θα είναι αργά !!!!
Η Ιστορική Ελληνική Βουλή ,έχει καταληφθεί από δουλοπρεπείς Νεοταξίτες...
(Με βλέπω για Ουγγαρία ή Ρωσία)...
Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Θ Ε Ι Τ Ε !!!

4 σχόλια:

  1. Μήν ανησυχείς καί οί κρεμάλες όπου νάναι έρχονται..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λεφτα πρεπει να δωθουν στους διαμορφωτες της κοινης γνωμης να κανουν μοδα τα πολλα παιδια.Ο ελλληνας πλεον αυτος ειναι,οτι του πει το χαζοκουτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΧΡΌΝΙΑ ΜΟΥΓΚΑ! Κ ΑΝΈΧΕΙΑ ❗ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΜΑ 🥺💪🇬🇷🗡️⚖️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ακουστε την παρακατω συνεντευξη δωστε εμφαση και στην παρεμβαση του ακροατη προς στο τελος(λεπτο 12:15) πως πακισταν/ιραν επιδοτουν τον εποικισμο μεταξυ αλλων και της χωρας μας με την ελληνικη πολιτεια οχι μονο να εχει κατεβασει τα παντελονια αλλα στην ουσια να επιβραβευει τον συγκεκριμενο μηχανισμο λαθροεποικισμου

    https://www.youtube.com/watch?v=NpRNlrdu85k&t=1s

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive