Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

'' ΕΓΩ ΕΙΜΙ Η ΑΜΠΕΛΟΣ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ''


 
  •  Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι ήθελε να πει ο Ιωάννης μέσα από την φράση δια στόματος Ι.Η.Σ.Ο.Υ* που δεν είναι όνομα αλλά τίτλος .." Eγώ είμαι η άμπελος η αληθινή**....Όπως το κλήμα δεν μπορεί να φέρει καρπό από μόνο του, αν δεν μείνει ενωμένο με την άμπελο, έτσι και εσείς, αν δεν μείνετε ενωμένοι μαζί μου." (κατά Ιωάννη 15:1-8)....
Έχετε αναρωτηθεί ότι τα διάφορα θρησκευτικά ιερατεία σας λένε τρίχες.!!!! Ναι ναι τρίχες διότι αν τους ρωτήσετε να σας αποκωδικοποιήσουν τα παραπάνω θα σας πούνε μπούρδες. Θα σας πούνε το γνωστό παραμυθάκι ότι το αμπέλι και τα κλήματα παίρνουν τεράστια συμβολική σημασία μέσα στη θεία τάξη των πραγμάτων που εγκαινίασε ο Χριστός (αν όμως ήταν εδώ θα τους έπαιρνε με τις κλωτσιές που λένε αυτές τις τρίχες και μάλιστα στο όνομα του). Και ότι ο αμπελουργός συμβολίζει τον Θεό Πατέρα, το αμπέλι συμβολίζει τον Χριστό, τα κλήματα συμβολίζουν τους μαθητές και ο οίνος το αίμα του Χριστού. κ.λ.π. Όπως έλεγε και ο παππούλης ο Ηράκλειτος "Τα ανθρώπων δοξάσματα παίδων αθύρματα.".
Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Δείτε το θέμα με άλλα μάτια συμπαντικά, ηλιακά και ελληνικά. Φανταστείτε μια ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ δηλαδή, που κάνει τσαμπιά (ΓΑΛΑΞΙΕΣ), και τα τσαμπιά σταφύλια (ΑΣΤΡΑ) , που μέσα τους έχουν κουκούτσια δηλαδή (ΠΛΑΝΗΤΕΣ) κ.λ.π.
Και να υπάρχει ένα ολόκληρο δίκτυο με ενεργειακά "ποτάμια", που έχει και "παραποτάμους", και "ρυάκια" και υφίσταται στο χωροχρονικό συνεχές που δεν είναι τετραδιάστατο (μήκος-πλάτος-ύψος-χρόνος), σαν αυτό που αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη, αλλά είναι ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟ. Φανταστείτε τώρα όλο αυτό το δίκτυο να συνδέεται μεταξύ του με αιθερική ενέργεια. Κατά μήκος αυτών των ποταμών ενέργειας , δημιουργούνται πυκνώματα ,τα οποία είναι τα άστρα , και γύρω από τα άστρα δημιουργούνται πλοκάμια ενέργειας κατά μήκος των οποίων δημιουργούνται με την σειρά τους ενεργειακά πυκνώματα που καταλήγουν να είναι πλανήτες.
Πάνω στους πλανήτες υπάρχει αυτή η ενέργεια , πυκνώματα της οποίας δημιουργούν τα βουνά κ.λ.π. Μέσα στην ενέργεια αυτή κινούμαστε και εμείς και το ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ , που είναι κρυμμένο κάτω από το βιολογικό μας σώμα και επηρεάζεται άμεσα από την ποιότητα της ενέργειας αυτής.
Αν επομένως δεχτούμε ότι τα άστρα ενός αστερισμού υφίστανται κατά μήκος μιας ενεργειακής "κλωστής", παρά το ότι απέχουν πολύ μεταξύ τους στον τετραδιάστατο χωροχρόνο της περιορισμένης μας αντίληψης , τότε με την τεχνική που είχαν αυτοί που κάποιοι τους ονόμασαν "θεούς" , ανέπτυξαν και μπόρεσαν να απομυζήσουν την ενέργεια μιας ενεργειακής "κλωστής", δημιουργώντας έναν επίγειο ενεργειακό συλλέκτη ....που ουσιαστικά ήταν μια τεχνητή αναπαράσταση ενός τμήματος αυτής της ενεργειακής "κλωστής" με το οποίο και ΣΥΝΤΟΝΙΖΌΤΑΝΕ...."κλέβοντας" ενέργεια από αυτήν.
Το τμήμα της όποιας ενεργειακής "κλωστής" ήθελαν να "αρμέξουν" , άρχιζε συνήθως από ένα άστρο και πήγαινε σε άλλο και μετά σε άλλο και τελείωνε σε κάποιο άλλο. Αυτοί οι συνδυασμοί άστρων που ανήκαν στην ίδια ενεργειακή "κλωστή" ονομάστηκαν αστερισμοί. Δημιουργούσαν δηλαδή επάνω στον πλανήτη αφενός ένα τεχνητό αντίγραφο του αστερισμού, του τμήματος δηλαδή της ενεργειακής "κλωστής" την οποία ήθελαν να αρμέξουν , και κατά δεύτερον το συντόνιζαν με τον πραγματικό αστερισμό , ώστε να κάνουν την ενέργεια της "κλωστής" να ρέει εδώ στην Γη ώστε να την συλλέξουν.
Η δημιουργία του κάθε εικονικού άστρου γινότανε με συσκευές φτιαγμένες από χρυσό . Για αυτό και ο χρυσός ήταν πολύτιμος και όχι για να φοράνε μπιχλιμπίδια οι πλούσιοι. Και τις τοποθετούσαν στην κορυφή των ΠΥΡ-ΑΜΙΔΩΝ που ήταν χτισμένες στην διάταξη του αστερισμού από τον οποίο μάζευαν ενέργεια. Έτσι είχαμε δεκάδες πυραμίδες μαζεμένες μαζί διατεταγμένα με την διάταξη των αστερισμών που οι "θεοί" όρισαν , επειδή γνώριζαν ότι τα συγκεκριμένα άστρα ανήκουν στην ίδια ενεργειακή "κλωστή". Για αυτό και έμεινε κατάλοιπο ανάμνησης μέχρι στις μέρες μας οι τρούλοι από κάποιες εκκλησίες να είναι από χρυσό.
ΟΠΩΣ Ο ΥΠΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗΝ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ..ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΥΣΟΥΣ ΤΡΟΥΛΟΥΣ . ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ 12 ΤΟΝΩΝ.......!!! [ΦΩΤΟ 3]
Είχαμε μιλήσει παλαιότερα για την συστοιχία με πυραμίδες που υπάρχει στον βυθό της Κρήτης..
*Ι.Η.Σ.Ο.Υ.Σ κάθισα και το σκέφτηκα δεν είναι όνομα αλλά τίτλος. Και είναι αρτικόλεξο. Και είναι δημιούργημα ανθρώπων ανώτατης ευφυίας και συμπαντικής γνώσης για να ονομάσουν αυτόν που θα κατείχε την θέση του ανώτατου τίτλου Ηλιακού Ιερέα. Η λέξη προέρχεται από την ακόμα παλαιότερη λέξη ΙΗΣΩΝ -ΙΑΤΡΟΣ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ . Που δηλώνει μια τεράστια συμπαντική αρμονία και γνώση.
Ιευός
Ηελλίου
Οφθαλμός
Υιός
Σωτήρ
** Για να λέει εγώ είμαι η άμπελος η ΑΛΗΘΙΝΗ...θέλει να ξεχωρίσει το αληθινό από το ψεύτικο. Την αλήθεια από το ψέμα. Τον αληθινό από τον ....ψεύτη σφετεριστή.
ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ
Υ.Γ_______ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ......''ΨΗΛΑΦΕΙΣΤΕ'' ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΧΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ.......
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑΝ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑΝ ΣΧΕΣΗΝ ΜΕ ΤΟΝ ''ΑΛΗΘΟΦΑΝΗ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟ'' ΤΗΣ ΚΡΟΝΕΙΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ
ΕΡΡΩΣΘΕ ,ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ......

4 σχόλια:

  1. Δέν αφήνεις τά συμπαντικά τίς..."κλωστές" , τά μυστικιστικά καί τά περί τίτλων καί νά παραδεχτείς -άν θές καί άν είσαι χριστιανός-, ότι ό ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ είναι ό ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ τών ΠΑΝΤΩΝ ορατών καί αοράτων.
    Τό υπόλοιπα (μερικά) πού γράφειςτά σέβομαι αλλά
    δέν τά βρίσκω χρήσιμα γιά έναν αληθινό χριστιανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΆ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΛΉΨΕΙΣ...
    ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΟΥΝ ΕΎΚΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟ ΙΕΡΑΤΕΊΑ... ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕ?! ΔΟΥΛΟΙ...ΕΕΕ?!
    ΝΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΚΎΡΙΟ ΗΜΏΝ ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ❗🗡️⚖️💪🧠
    ΣΤΑΚΑ ΛΙΓΟ,ΣΚΕΨΟΥ ΑΝ! ΜΠΟΡΕΙΣ...
    Κ ΟΧΙ ΤΥΦΛΟΣΟΥΡΤΙ ΑΜΑΣΙΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΤΡΏΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ❗ ΝΟΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ❗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΊΣ?! ΤΗΣ ΜΛΚΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...ΟΙ ΓΟΝΕΊΣ...ΠΟΥ Κ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΆΘΑΝΕ ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΈΦΤΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑΣΙΤΑ ΧΛΑΠΑ ΧΛΟΥΠΑ ΤΗΣ ΝΑ ΔΈΧΟΝΤΑΙ Α ΤΟΠΕ Ο ΤΑΔΕ...
    ΧΣΤΚΜ ΡΕ! ΠΟΙΟΣ ΤΟΠΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΩΣΤΟ? Η ΛΆΘΟΣ?
    ΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΊΣ ΝΑΝΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ! ΑΜΑΡΤΟΛΟ Κ ΔΟΥΛΟΙ ΣΑΣ ΛΈΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ... ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΧΑΠΑΤΑ ΆΣΧΕΤΑ ΑΒΟΥΛΑ ΠΙΌΝΙΑ ΓΙΑΤΙΙΙ? Ε ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΒΟΛΕΎΕΙ.ΓΝΩΣΗΣ ΕΧΕΙΣ? ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΓΝΏΣΗΣ?! ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΉ ΑΓΑΠΗ?!
    ΕΚΕΙ ΔΙΧΌΝΟΙΑ ΜΙΣΟΣ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΛΚΑ
    ΘΕΣ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑΝΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΣΕ ΥΛΙΚΆ ΑΓΑΘΑ? ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ? ΚΛΠ ΚΛΠ ΤΟΤΕ ΘΕΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΌ ΚΑΛΟ. ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΉ ΑΓΑΠΗ ❗🧠💪🗡️⚖️🇬🇷💝

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive