Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Ελα, να ξυπνάμε σιγά σιγά.ΤΙ ΟΧΙ;Την βρίσκει μπρουμυτα γνωστό εις πας.....

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Gkikas Magiorkinis 18 Αυγ 2021 Καπελάκι visor ανάποδα για ύπνο μπρούμυτα στην παραλία! Το συστήνω ανεπιφύλακτα! Μην ξεχάσετε μόνο να το βγάλετε όταν ξυπνήσετε και πάτε στην καντίνα έτσι.... Καλό υπόλοιπο διακοπών και καλή δύναμη σε όσους επιστρέφουν. Ελπίζω με την επιστροφή να κρατήσουμε μόνο τα καλά και ευχάριστα απο τις διακοπές. Κάνουμε σελφ-τεστ και κλείνουμε ραντεβού για το εμβόλιο!"

Ο ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ εκτός απο τα 15,5 εκ. πήρε και άλλα 9,4 εκ. για να πάει διακοπές και να σου κουνάει το δάχτυλο από Σεπτέμβρη. Λεφτά... δικά σου Έλληνα. ΞΥΠΝΑ  Eleni Hipolite Galanopoulou.

3 σχόλια:

  1. 🤣ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΟΥΣ ΠΦΦΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι πουλημενοι,δολοφονοι,εγκληματιες,αθλια ερπετα,πορνοσπερματα ολκης.Ομως,αντι να μπουκωνουν και να κανουν την παπια,ειναι σκατοψυχοι συμπλεγματικοι και πρεπει να μας ειρωνευονται,να μας προπηλακιζουν να μας ξεφτιλιζουν.Κοιταχτε μια πατημενη κουραδα που το παιζει μαγκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσιιιιιιιιι....τόν ελληνομα@@@κα τέτοιους θέλει νά τόν κυβερνούν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive