Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

ΛΕΣ ΜΩΡΕ;;

 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενοChristos Zentefis

4 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΛΕΣ Κ ΕΣΎ ΤΙ ΨΗΦΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΌΝΙΑ...?
    ΑΣΕ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΟΛΑ ΦΟΡΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.
    ΕΔΩ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΈΧΕΙ ΜΠΆΙ ΜΠΆΙ ΔΕΕΕΝ... Κ ΕΙΧΕ ΚΛΙΝΤΟΝ,ΟΜΠΑΜΙΑ, ΜΠΟΥΣ,Η ΓΕΓΜΑΝΟΙ ΑΓΓΈΛΑ.
    ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΟΣΕΤΕ ΔΙΆΦΟΡΑ... ΟΛΟΙ ΒΓΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΨΉΦΟΥ ΑΠΛΑ ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΟΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΣΑΝΟ

    ΑΝΤΙΛΗΠΤΗΚΟΤΙΤΑ ΚΛΆΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απάντηση που σίγουρα θες γιατί ρωτάς επίμονα. Γιατί νομίζω ότι το ερώτημα θα σε απασχολεί εφ' όρου ζωής σαν την Τουμπεργκ(πως την λένε την σπασίκλο, που είναι και οργισμένη). Αν και δεν είμαι από αυτούς που ψήφισαν Κυριάκο Μητσοτάκη(να το τονίσω αυτό προς κάθε κατεύθυνση).

    - Κάποιοι ψήφισαν όχι Αλέξη Τσίπρα που πρόδωσε την Μακεδονία και ψήφισε την συμφωνία για την μετανάστευση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολούθησε την ίδια πολιτική.
    - Κάποιοι έδωσαν ψήφο στην μεσαία τάξη που δήθεν εκπροσωπούσε η ΝΔ και που ρήμαξε ο ΣΥΡΙΖΑ(το παραδέχτηκε και ο Παύλος Πολάκης), ελπίζοντας ότι δεν θα κάνει το ίδιο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης(που το έκανε, με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ κ.α.)
    - Κάποιοι ψήφισαν περισσότερη αστυνόμευση και έγινε ότι με τον Κώστα Μπακογιάννη στο δήμο της Αθήνας, τους έφτιαξε τον φωτισμό(περισσότερο φως ήθελε και η δημοτική αντιπολίτευση- Παύλος Γερουλάνος), τα παρτέρια και τις ζαρτινιέρες και ο λογαριασμός στους πολίτες.
    - Κάποιοι ήθελαν αναθεώρησή του Συντάγματος δεξιόστροφη και όχι αριστερόστροφη με κατάργηση των θρησκευτικών συμβόλων και ουδετερόθρησκο κράτος που ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ και ψήφισε το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα απαίτησει του ΣΥΡΙΖΑ, Ποιος; η ΝΔ.
    - Κάποιοι πήγαιναν για κεντροδεξιά και τους βγήκε κεντροαριστερά.
    - Κάποιοι ήθελαν Κυριάκο Μητσοτάκη και τους βγήκε Κωνσταντίνος Σημίτης, εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ.
    - Κάποιοι ήθελαν φιλελευθερισμό και κάποιοι μεγαλό-επιχειρηματίες νεο-φιλευθερισμό μόνο που τους προέκυψε Κλάους Σβάμπ-Μεγάλη Επανεκκίνηση και Κουμμουνο-Καπιταλισμός στην οικονομία και Κοινωνικός Μαρξισμός στην ιδεολογία.

    Δεν ξέρω αν σε κάλυψα έστω εν μέρει. Σίγουρα το απεχθές για σένα σήμερα το συγκρίνεις με κάτι άλλο για να το βρίσκεις τόσο αναπάντεχο. Με την εποχή ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υποθέτω συγκρίνεις το σήμερα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αλλά σου εξηγώ δεν άλλαξαν και πολλά στην πραγματικότητα από την εποχή ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Από εκεί και ύστερα ότι καταλαβαίνει ο καθένας, καλύτερα δεν μπορώ να τα εξηγήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι,θα είχαν κηρυχθεί παράνομες...Τα υπόλοιπα είναι σανό και σαπισμένο μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ,ΑΠΛΑ ΛΈΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΎΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΟΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΚΟΡΔΟΚΑΙΛΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΚΥΡΑΤΣΑΣ ΠΟΥ ΛΈΤΕ.
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΈΧΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΉ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΆΛΛΟΥ Κ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΉΣΕΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ❗ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΑΓΝΟΉΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΠΛΌ.ΠΟΛΥ ΚΑΤΆΘΛΙΨΗ Κ ΦΟΥΛ ΚΑΡΓΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΆ ΝΟΎΜΕΡΟ 1.ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΦΎΣΗ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΚΙΟΤΙ ΈΜΕΙΝΕ...ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΎΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΜΑΣ. ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΆΝΟΜΗ ΙΑΤΡΙΚΉ ΠΡΆΞΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΟ❗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ 3418/2005 ΩΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑ ΦΟΒΟΣ Κ ΒΒΒΛΑΚΙΑ ΑΝΕΔΑΦΙΚΕΣ ΑΤΟΠΕΣ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ"ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΟΝ 301 ΚΛΠ ΣΥΓΓΕΝΏΝ ΤΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΑΑΑ...ΛΛΟΥΣ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ Ε ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ?
    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΊ ΜΠΟΡΏ ΚΑΙ ΘΈΛΩ!
    ΑΥΤΑ ΤΙ ΑΛΛΑ?!😁

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive