Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Η ΛΕΞΗ "ΝΤΡΟΠΗ" ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ !!!!! ΜΕ ΤΟΣΑ ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ..... ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΠΟΡΟΥΣ "ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ".

Στο ησυχαστήριο του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, την Μονή Αγίων Θεοδώρων Ζάλτσας, στις πλαγιές του Ελικώνα, με καταπληκτική θέα στον Κορινθιακό κόλπο, ο κ. Ιερώνυμος παρέθεσε δείπνο στους καλεσμένους του για την ονομαστική του εορτή.... Το κοσμικό γεγονός πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης που μας πέρασε 15 Ιουνίου.
Ανάμεσά τους ήταν οι υπουργοί Άδωνις Γεωργιάδης και Τάκης Θεοδωρικάκος, οι αναπληρωτές υπουργοί Θοδωρής Σκυλακάκης, Μίνα Γκάγκα και οι υφυπουργοί Δόμνα Μιχαηλίδου και Ζωή Ράπτη, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, Φάνης Σπανός, ο δήμαρχος Λειβαδιάς, Ιωάννης Ταγκαλέγκας κ.α.
Φάνης Αμπατζής

5 σχόλια:

  1. Ζούμε στήν εποχή πού οί ιερείς ΚΑΙ οί Ιεράρχες τής εκκλησίας μας είναι οί πιό ασεβέστεροι,οί πιό προκλητικότεροι καί οί πιό διεφθαρμένοι από όλους..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζούμε στήν εποχή πού οί ιερείς ΚΑΙ οί Ιεράρχες τής εκκλησίας μας είναι οί πιό ασεβέστεροι,οί πιό προκλητικότεροι καί οί πιό διεφθαρμένοι από όλους..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρασοφόρος Εωσφόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ουτε ασεβεστατοι ουτε προκλητικοτατοι.Ξενα σωματα για την Εκκλησια,κιναιδοι συμφεροντολογοι και διαολοσπερματα.Μερικοι δε οπως ο Ιερωνυμος,συμπλεγματικοι και σκατοψυχοι.Και τα σκατα στον ταφο του πολυ του ειναι.Αλοιμονο στους παρωπιδικους πιστους που παρασυρονται και τους δινουν και σημασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντα θά υπάρχουν τά κορό'ι'δα καί αφελείς, γιά νά μήν πώ κάτι χειρότερο.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive