Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

May be an image of 1 person and text

Παραπειστική η ανακοίνωση - συγχωροχάρτι του ΕΟΔΥ. Θλιβερό μαγείρεμα (ξανά).
1. Η μεγαλύτερη στήριξη για την προβολή ενός φαρμάκου είναι η αποτελεσματικότητα του. Κάνει εντύπωση η μοναδική μέχρι σήμερα ενημέρωση του ΕΟΔΥ για τον αριθμό των νεκρών.... ανεμβολίαστων και εμβολιασμένων ως τον Απρίλιο του 2022, που είναι 4 πρός 1 ή 80% και 20% αντίστοιχα. Μετά δεν ξέρουμε τί γίνεται και το τί έγινε πρίν δεν είναι ξεκάθαρο.
Αυτή η ενημέρωση θα έπρεπε να έχει γίνει πολλές φορές διαχρονικά, γιατί τότε μπορεί να ελεγθεί αν είναι μαγειρεμένη απο τα συμβάντα στα νοσοκομεία, που ομολογουμένως απο όσα έχουν διαρρεύσει στα ΜΜΕ δεν δίνουν αυτή την εικόνα. Αρα, δεν την πιστεύουμε.
Δεν ξέρουμε π.χ. πόσοι πέθαναν στην Αλφα, στην Δέλτα και στην Ομικρον. Αυτό δεν προκύπτει απο τον πίνακα και είναι εκ του πονηρού.
Επίσης, δεν μπορείς να μιλάς για λιγότερους θανάτους λόγω εμβολίων όταν το μόνο εμβόλιο που έχει φτειαχτεί αφορά μόνο την Αλφα και που έγινε στον πληθυσμό, αφού είχε περάσει το κύμα της Αλφα!
Κρύβει δεδομένα μόνο αυτός που πρόκειται να μαγειρέψει την αλήθεια. Η ανακοίνωση βγήκε τώρα, γιατί τα ποντίκια πηδάνε απο το πλοίο, έχουν χοντρύνει απο το φαγητό και θέλουν να μη τα πιάσει η φάκα του νόμου.
2. Οπως έχω αναφέρει ο αριθμός των ενεργά εμβολιασμένων είναι γύρω στο 20% ή μικρότερος. Αυτό σημαίνει πως ο ιός δεν διακρίνει εμβολιασμένους απο ανεμβολίαστους στις ΜΕΘ. Ετσι το αφήγημα της κυβέρνησης δεν περνάει.
Δέστε σχετικά εδώ
3. Σαφώς απο αυτό τον πίνακα δεν μπορείς να παρακολουθήσεις την αποτελεσματικότητα ενός πειραματικού εμβολίου, γιατί τα δεδομένα είναι συνοπτικά και δείκτες που χρειάζονται να υπολογισθούν δεν μπορούν να υπολογισθούν.
Χρειάζονται δεδομένα ανα εβδομάδα ή ανα μέρα, κάτι που μέχρι τώρα ΠΟΤΕ το μαγειρείο του ΕΟΔΥ δεν έχει κάνει για να μη μπορεί να προκύψει διασταύρωση δεδομένων.
Καμμία αναφορά δε υπάρχει για ηλικίες μικρότερες των 20.
4. Μεγάλη σημασία έχει όπως έχω επισημάνει και το πώς υπολογίζεται ο αριθμός των κρουσμάτων ή το πόσοι απο όσους πάνε στη ΜΕΘ έχουν κορωναϊό ή όχι.
Ούτε αυτός ο αριθμός μπορεί να διασταυρωθεί. Είναι η πολιτική της υγείας του Ηλία Μόσιαλου. Η πολιτική των μυστικών και η απόφαση να μιλάνε στα ΜΜΕ μόνο οι εγκάθετοι και οι σιτιζόμενοι του Μπουλά, η στημένη ενημέρωση χωρίς κριτική ή με κριτική εκ των έσω.
Οπως γνωρίζετε η επιτροπή έχει επισημάνει πως ο αριθμός αυτός είναι υπερβολικός. Δηλαδή το χαρτί που βλέπετε είναι ένα τυπωμένο ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ που βολεύει την κυβέρνηση και τη σιωπηλή αντιπολίτευση.
Δεν περνάει ως έγκυρη ανακοίνωση η συγκεκριμένη. Δεν απευθύνονται σε χαλβάδες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive