Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Pωμαικo "συμπoσιo" στo παλατι τoυ lερωvυμoυ στnv πλαγιά του Eλικώvα με θέα τov Koριvθιακo... Ολα συμφωνα με το πνευμα του Κουλη.... Αρπαξτε οτι προλαβετε ! ! !

 

Το είχε φτιάξει η Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας σαν κέντρο αποκατάστασης, με επιδότηση βέβαια! Στην πορεία βάλαμε και μια πισίνα και έγινε το πριβέ ησυχαστήριο του Αρχιεπισκόπου Τζερόνυμο. Διότι εκεί πιάνουν καλύτερα οι προσευχές τι να κάνουμε; Ευλόγησον παναθλιότατε....

Γράφει ο βραβευμένος… Ευαγγελατος: “Στο ησυχαστήριο του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, την Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων Ζάλτσας, στις πλαγιές του Ελικώνα, με καταπληκτική θέα στον κορινθιακό κόλπο, ο κ. Ιερώνυμος παρέθεσε δείπνο στους καλεσμένους του για την ονομαστική του εορτή.”…

Καλεσμένοι μεταξύ άλλων, Άδωνις Γεωργιάδης, Τάκης Θεοδωρικάκος, Θοδωρής Σκυλακάκης, Μίνα Γκάγκα, Δόμνα Μιχαηλίδου και Ζωή Ράπτη.

Ο Αρχιεπίσκοπος τους ξενάγησε στο μοναστήρι (!)..

Εξω από το κελί του, ο κ.Ιερώνυμος έχει την επιγραφή «σήμερα δικό μου,αύριο κάποιου άλλου και ποτέ κανενός», για να θυμίζει σε όλους τη ματαιότητα της κτητικότητας υλικών αγαθών….

Ε καλά…οχι σε όλους!!!…στο ποιμνιο φυσικά!

Σκύψτε κι άλλο ευλογημένοι…

Φιλάκια


πηγη

1 σχόλιο:

  1. Καλα να σας κανει το σπερμα του διαβολου.Γιατι,οταν αυτος ο αλητηριος εβριζε τα παιδια σας λεγοντας τα τεμπεληδες,εσεις νομιζατε οτι ηταν ο λογος του Θεου.Ειχατε ψηφισει και Μητσοτακη.ξαναψηφιστε τον να τριτωσει το κακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive